Παπαδόπουλος: «Περήφανος και χαρούμενος να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό» (video)

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα φοράει για ένα ακόμα χρόνο την ερυθρόλευκη φανέλα. Όπως γνωστοποίησε -μέσω των λογαριασμών που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανανεώθηκε η συνεργασία της με τον 35χρονο αμυντικό.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, δήλωσε περήφανος που θα κλείσει την καριέρα του «στην ομάδα, με την οποία αναδείχθηκα, αγαπήθηκα, κέρδισα πάρα πολλά πράγματα».

Συγκεκριμένα, στην κάμερα του «Οlympiacos TV», ανέφερε: «Νομίζω αυτό ήταν το όνειρό μου, να κλείσω την καριέρα μου στην ομάδα, με την οποία αναδείχθηκα, αγαπήθηκα, κέρδισα πάρα πολλά πράγματα. Σίγουρα είμαι περήφανος και χαρούμενος και πράγματι θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον πρόεδρο, τον κόσμο, τον προπονητή για την εκτίμηση που έδειξαν προς το πρόσωπό μου.

Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα περισσότερο είναι το ομαδικό, να μπορέσει η ομάδα να φτάσει στους στόχους της που αυτή τη χρονιά είναι υψηλοί, όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Στο προσωπικό θα ήθελα να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο μπορώ την ομάδα. Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα, αυτό που έκανα όλα αυτά τα χρόνια, για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Θα ήταν ό,τι καλύτερο να κλείσει έτσι η καριέρα μου. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όλοι μαζί. Η ομάδα δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό επίπεδο, έχουν έρθει πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, υπήρχε μία βάση από πέρυσι. Πιστεύω ότι αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα κατακτήσουμε όλους τους στόχους και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη θα πάμε πολύ ψηλά».

Διαβάστε επίσης