Παπαδόπουλος: «Στόχος να επανέλθει ο Απόλλωνας στην Super League» (video)

Πρεμιέρα ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς έκανε σήμερα (15/7) ο Απόλλωνας, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση, στη Ριζούπολη. Με το… καλημέρα, επαναδιατυπώθηκε ο στόχος των «κυανόλευκων» που δεν είναι άλλος από τον πρωταθλητισμό και την επιστροφή του στη Super League 1.

Ο τεχνικός της «ελαφράς ταξιαρχίας», Νίκος Παπαδόπουλος, επισήμανε ότι το 50% των προϋποθέσεων επίτευξής του καθορίζεται από τη δουλειά στην προετοιμασία. Και δήλωσε ικανοποιημένος για το επίπεδο που βρίσκεται η ομάδα στο οργανωτικό αλλά και το μετεγγραφικό πεδίο.

Συγκεκριμένα, είπε: «Για εμάς είναι σημαντική μέρα σήμερα ξεκινάμε την προετοιμασία μας. Θα έλεγα ότι είμαι πολύ χαρούμενος το ότι αυτή την στιγμή η ομάδα βρίσκεται και σε μεταγραφικό, αλλά και σε οργανωτικό επίπεδο σε πολύ καλό επίπεδο.

Έχουμε δουλειά. Θεωρώ ότι επειδή είναι ξεκάθαρος ο στόχος μας, το 50% του στόχου κατακτάται αυτή την περίοδο, το χτίσιμο της ομάδας, την περίοδο της προετοιμασίας και το άλλο 50% στην διάρκεια του πρωταθλήματος. Οπότε από σήμερα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε. Να γίνουμε ομάδα, γιατί έχουμε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές νέους παίκτες στην ομάδα και είναι σημαντικό να γίνουμε ένα καλό γκρουπ.

Το ότι η ομάδα ενισχύθηκε αρκετά είναι φυσικό, γιατί από το περυσινό ρόστερ είχαν μείνει πολύ λίγοι ποδοσφαιριστές, οπότε ήμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε αρκετές. Θα έλεγα ότι αυτή τη στιγμή θα γίνουν ακόμα τρεις μεταγραφές τουλάχιστον.

Κυρίως ένας παίκτης στην δεξιά πλευρά της άμυνας και ποιότητα στην επίθεση ακόμα. Τις επόμενες μέρες, με πολύ προσοχή και πολύ μελέτη θα επιλέξουμε ποιούς ποδοσφαιριστές θα βάλουμε στην ομάδα, γιατί επιλέγουμε ποδοσφαιριστές που μπορούν να υλοποιήσουν αυτόν τον στόχο. Ο στόχος είναι η ομάδα να επανέλθει στην Super League.

Θα ήταν το πιο σημαντικό, πριν ανέβει στο βουνό να είναι όλο το ρόστερ για να δουλέψουμε αυτές τις μέρες. Θα μείνουμε αρκετές μέρες. Όπως σας είπα είναι επιλογή, γιατί πρέπει να μείνουμε πολλές μέρες, να γίνουμε ομάδα όπως σας είπα και να κάνουμε πολλά φιλικά. Οπότε θα ήταν σημαντικό να είναι μαζί μας αυτοί και στο βουνό».

Διαβάστε επίσης