Παπαμιμίκος: «Αυτοδιοικητικές εκλογές με ξεχωριστά ψηφοδέλτια»

 Με ξεχωριστά ψηφοδέλτια  για τους δημάρχους και τους δημοτικούς συμβούλους θα γίνουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές την ερχόμενη άνοιξη, όπως είπε, σε συνέντευξή του, στον ραδιοφωνικό σταθμό  «ΒΗΜΑ Fm» ο Ανδρέας Παπαμιμίκος. Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., αναφέρθηκε ακόμα και στα σενάρια περί νέων μέτρων, διαψεύδοντας ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

«Μιλάμε για μια πραγματική μεταρρύθμιση που την πίστεψε ο Α. Σαμαράς και θεωρώ από τις μετρήσεις που γίνονται ότι την θέλει  και η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών. Πρέπει να πάμε σε αυτοδιοικητικές εκλογές με ξεχωριστά ψηφοδέλτια για τους δημάρχους και για τους δημοτικούς συμβούλους. Εμείς θα το προχωρήσουμε τις επόμενες μέρες» τόνισε αναφερόμενος στον εκλογικό νόμο.

Και συνέχισε λέγοντας:  «Οι βουλευτές της Ν.Δ. όλο αυτό το διάστημα πραγματικά λειτουργούν σαν ήρωες, καθώς έχουν βάλει το εθνικό συμφέρον πάνω και από το προσωπικό και από το παραταξιακό, με πολύ υψηλό το αίσθημα της ευθύνης. Δεν μιλάμε για νέα μέτρα. Δεν μιλάμε για νέα οριζόντια μέτρα, μιλάμε ουσιαστικά για διαρθρωτικές αλλαγές που μπορεί να χρειαστεί να γίνουν».

Διαβάστε επίσης