Παπασταθόπουλος για Βαν τ’ Σιπ: “Δεν παίρνω τίποτα πίσω”

Ο Βαν τ’ Σιπ το ξεκαθάρισε ότι ο Σιόβας δεν πρόκειται να ξανακληθεί στην εθνική ομάδα για5τί… μιλάει. Ένας άλλος που… μιλάει, λέει δηλαδή την γνώμη του και τίποτα περισσότερο, είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο οποίος επίσης τέθηκε εκτός εθνικής, μαζί με το Μανωλά. Ο Παπασταθόπουλος… μίλησε (χωρίς την άδεια του Ολλανδού) στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, όπου βρέθηκε μαζί με τον Τοροσίδη και σχολίασε:

 «Τώρα μου βάζετε δύσκολα. Πιστεύω η Εθνική δεν είναι ο Σωκράτης, ούτε ο Βασίλης, ούτε ο Κώστας, ούτε ο Σιόβας και ούτε κανείς. Η Εθνική είναι πάνω απ’ όλους και όλα. Οι άνθρωποι που βρίσκονται εκεί παίρνουν κάποιες αποφάσεις και αυτές κρίνονται. Το εάν βρίσκομαι ή δεν βρίσκομαι στις επιλογές της Εθνικής είναι κατά ένα μέρος και επιλογή δική μου. Εύχομαι και εγώ ο Βασίλης να πηγαίνει καλά η Εθνική. Ό,τι έκανα και έλεγα στην Εθνική το έκανα για το καλό της. Ό,τι έγινε στο παρελθόν δεν το αλλάζω και θα το έκανα ξανά».

Ο Τοροσίδης τόνισε: «Είναι σωστό πως πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις του τεχνικού επιτελείου. Όλοι φυσικά κρίνονται από τις πράξεις τους. Εγώ το μόνο που πιστεύω είναι πως εάν όντως ο Σιόβας ενημερώθηκε πρέπει να γίνει το ίδιο και με τον Σωκράτη και τον Κώστα. Να μην αιωρείται το τι γίνεται με τον Σωκράτη και τον Κώστα. Θα έπρεπε να το έχουν ξεκαθαρίσει. Εάν δεν θέλει κάποιους παίκτες να το ξεκαθαρίσει. Ο Σωκράτης και ο Κώστας έχουν δώσει και τη ψυχή τους. Εάν δεν τους θέλουν να το ξεκαθαρίσουν. Εμείς ευχόμαστε να πηγαίνει καλά η Εθνική άσχετα από ποιες ομάδες είναι οι παίκτες που πηγαίνουν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα