Παπασταθόπουλος ή Βράνιες!

Λεπτομέρειες για την πιθανή μετακίνηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην ΑΕΚ γράφει σήμερα η εφημερίδα Sportday.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας η επιθυμία για την επιστροφή του διεθνούς Ελληνα στόπερ είναι πολύ μεγαλύτερη, λόγω της φιλίας που διατηρεί με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ Παναγιώτη Κονέ, αλλά και επειδή ο ίδιος δεν είναι υπέρμαχος της επιστροφής του Βόσνιου, τον οποίο έχει ζήσει στο περιβάλλον της ομάδας και ξέρει καλά.

Γι’ αυτό και η Ένωση επανήλθε με πολύ βελτιωμένη πρόταση για την αγορά του Παπασταθόπουλου, ανεβάζοντας το ποσό στις 800.000 ευρώ τον χρόνο από τις 500.000 που αρχικώς είχαν εμφανιστεί στο τραπέζι της συζήτησης!

Για δεύτερη φορά, ωστόσο, ο πρώην στόπερ της Άρσεναλ, από την οποία έμεινε ελεύθερος πριν από μερικές ημέρες, ήταν αρνητικός! Και τούτο διότι αναζητά ακόμα στο εξωτερικό ένα συμβόλαιο με περίπου τις διπλάσιες αποδοχές, θεωρώντας ότι θα το βρει.

Το θέμα, μέχρι να βρει άλλη ομάδα, δεν έχει κλείσει για την Ένωση, αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της. Εκείνη δεν μπορεί να ανέβει περισσότερο και ο Παπασταθόπουλος αναζητά κάτι πολύ μεγαλύτερο.

Αυτό συνεπάγεται ότι θα περιμένει έως και την τελευταία ημέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου μήπως και το κλίμα αλλάξει στην περίπτωση κατά την οποία ο 32χρονος αμυντικός δεν βρει ομάδα. Κάτι, όμως, που είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα