Παπασταθόπουλος: Τριπλός τραυματισμός στην ίδια φάση

Μια φάση ήταν αρκετή για να βγάλει νοκ άου τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη και να τον θέσει σε αμφιβολία για τη ρεβάνς με την  Αϊντχόφεν.

Ο αμυντικός των «ερυθρόλευκων» τραυματίστηκε σε μια ευκαιρία του Άρη στην περιοχή του Ζοσέ Σα και μάλιστα σε τρία διαφορετικά σημεία.

Ο γιατρός του Ολυμπιακού , Χρήστος Θέος εξήγησε ως εξής την κατάσταση του Παπασταθόπουλου. «Δέχθηκε από συμπαίκτη του, από τον Σεμέδο, σε μια αναταραχή που έγινε, σε μία δύσκολη φάση στο τέρμα μας στο πρώτο ημίχρονο, ένα χτύπημα στην κάτω γνάθο. Αυτό είχε σαν συνέπεια να χάσει λίγο τις αισθήσεις του και πέφτοντας κάτω χτύπησε και τη δεξιά άκρου μυοκλειδική άρθρωση, δηλαδή τον δεξιό του ώμο.

Αρα, έχει μία ευαισθησία στη δεξιά ακραιομυοκλειδική, είχε ένα θλαστικό στο κάτω χείλος, έγινε συρραφή, ακινητοποιήθηκε, θα δούμε και αυτόν αύριο (σ.σ. σήμερα) αφού υποβληθεί στις απαραίτητες απεικονιστικές εξετάσεις για την περαιτέρω πορεία του. Δεν μπορώ να απαντήσω για την Ολλανδία ακόμη, βέβαια δεν είναι η σοβαρή κάκωση, συγκριτικά με αυτή του Μάριου, οπότε αύριο θα μπορούμε να δώσουμε μια τελική εικόνα και να έχουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα