Παπαθεοδώρου: «Πειθαρχημένοι και σοβαροί για τη νίκη πρόκριση»

Δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ ενόψει του αυριανού (29/1, 21:30) «τελικού» με τη Ράστα Βέχτα, για τη 13η αγωνιστική του Β' ομίλου στο Basketball Champions League

Ένας «τελικό» δίνει αύριο (29/1, 21:30) η ΑΕΚ στη «Rasta Dome» της Γερμανίας. Όπου, για τη 13η αγωνιστική του Β’ ομίλου στο Basketball Champions League, αντιμετωπίζει τη Ράστα Βέχτα.

Αν οι φιλοξενούμενοι νικήσουν θα «σφραγίσουν το εισιτήριο» για τους «16». Γι’ αυτό ο Ηλία Παπαθεοδώρου μίλησε για «κρίσιμη αναμέτρηση, όσο αφορά στο μέλλον μας στο BLC».

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της ΑΕΚ, δήλωσε: «Έχουμε μπροστά μας μία πολύ σημαντική και κρίσιμη αναμέτρηση, όσο αφορά στο μέλλον μας στο Basketball Champions League. Πλησιάζουμε προς το τέλος της φάσης των ομίλων και πρέπει να είμαστε ακόμα πιο πειθαρχημένοι και σοβαροί, και να δείξουμε συνέπεια.

Αύριο θα χρειαστεί να προσέχουμε και στα δύο κομμάτια του παρκέ, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Μη ξεχνάμε, ότι η Ράστα Βέχτα μάς κέρδισε στο ΟΑΚΑ. Πρέπει να “ματσάρουμε” την ενέργεια του αντιπάλου μας για να πετύχουμε τη νίκη, που θα μας δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

Διαβάστε επίσης