Παπαθεοδώρου: «Σεβόμαστε αυτό που κάνουμε, ζητάμε το σεβασμό»

Τα οφέλη του ΠΑΟΚ από τη νίκη στη Ρόδο, είναι περισσότερα από τους βαθμούς που κατέκτησε. Οι «ασπρόμαυροι» έδειξαν ποιότητα και σεβασμό στην ομάδα. Αποκτώντας το δικαίωμα να απαιτούν αντίστοιχη αντιμετώπιση από τους υπεύθυνους στον ΠΑΟΚ. Όπως ανέφερε και ο τεχνικός του, Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Συγκεκριμένα, στην κάμερα της ΕΡΤ, είπε: «Ήταν ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια συνολικά. Και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Τα συγχαρητήρια τα πολλά πηγαίνουν στους παίκτες. Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα, αλλά δείξαμε την ποιότητα που έχουμε, με μία μόλις προπόνηση.

Το σημαντικό δεν είναι ούτε η τακτική, ούτε τα σχήματα. Είναι η προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά μέσα από τα πολλά προβλήματα που είχαμε αυτή την εβδομάδα και τις συζητήσεις που έγιναν, να δείξουμε αυτό το πρόσωπο. Όλοι είμαστε ένα και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Παίζουμε για την προσωπικότητά μας, για τη φανέλα μας. Ζητάμε το σεβασμό, όπως εμείς σεβόμαστε αυτό που κάνουμε.

Εμείς προσπαθούμε καθημερινά να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Είμαστε επαγγελματίες. Αναφέρομαι στο κομμάτι των παικτών που δείχνουν τον καλύτερό τους εαυτό κάθε μέρα, ξεπερνάνε τα προβλήματα που υπάρχουν. Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν προβλήματα. Η σημερινή προσπάθεια δείχνει το σεβασμό που δείχνουμε στην ομάδα που υπηρετούμε».

Για τον αντικαταστάτη του Μορέιρα: «Δεν είμαστε κοντά γιατί αιφνιδιαστήκαμε και εμείς. Οι σχέσεις που έχουμε αναπτύξει στην ομάδα είναι πραγματικά πολύ καλές. Έχουμε καλή επαφή με όλους. Όλοι αντιμετωπίζουμε προβλήματα οικονομικά, αγωνιστικά, αλλά αυτό που κάνουμε μέσα στο γήπεδο και οι ώρες που σπαταλάμε είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο. Δεν έχουμε ασχοληθεί, δεν έχουμε προλάβει. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές, αλλά εμείς κοιτάμε την μέρα με τη μέρα».

Για το αν θα στηρίξει ο κόσμος: «Ο κόσμος τον τελευταίο μήνα σε δύσκολα παιχνίδια ήρθε στο γήπεδο μαζικά. Θεωρώ ότι αντέδρασε στα προβλήματα που υπάρχουν. Μπορεί να μας βοηθήσει και άλλο, εμείς κάνουμε την προσπάθειά μας, τον θέλουμε δίπλα μας. Την Τρίτη έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που μπορεί να είναι κομβικό και τον θέλουμε δίπλα μας και για αγωνιστικούς και ψυχολογικούς λόγους».

Φλεβαράκης: «Πίεση και άγχος δεν ήταν καλοί σύμμαχοι»

 

Ο ΠΑΟΚ νίκησε προβλήματα και Κολοσσό

Διαβάστε επίσης