Παππούς ο γόης της ΕΠΟ

TOP SECRET: ΓΙΑ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ...

Παππούς ο γόης της ΕΠΟ

Υπάρχει παράγοντας στο πάρκο Γουδή που καθημερινά εισπράττει τη ζήλια των συναδέλφων του. Αν και έχει ήδη γίνει παππούς, σε κάθε ευκαιρία δείχνει πώς παραμένει γοητευτικός κι έχει τις κατακτήσεις του. Είτε μέσα στην ΕΠΟ, είτε εκτός. Στην Ομοσπονδία, βέβαια, δύσκολα μπορεί να εκφράσει κάποια την αδυναμία της στον γόη, διότι καιροφυλακτεί η υποτιθέμενη κουμπάρα του. Όταν, όμως, απομακρύνεται από το πάρκο, τότε η γοητεία που ασκεί στις γυναίκες κάθε ηλικίας γίνεται αντιληπτή από τους συναδέλφους του που δεν χάνουν ευκαιρία να τον θάβουν. Ειδικά όταν τον συναντούν στη Θεσσαλονίκη, όπου ακόμα έχουν πέραση οι στίχοι του Ξενοφώντα Φιλέρη που έμειναν στην αιωνιότητα χάρη στη φωνή του τεράστιου Γιώργου Ζαμπέτα. «Στον Λευκό τον Πύργο πήρα τα φιλιά της», τραγούδησε ο Γιώργαρος και ψιθυρίζουν οι άσπονδοι φίλοι του γοητευτικού παππού.

Στη Βούδα και στην Πέστη ο υδραυλικός

Όσοι εκπροσώπησαν το μπλοκ του Βορρά στο πρόσφατο ταξίδι της Εθνικής ομάδας έμεναν στη Βούδα, ενώ εκείνοι του νότου στην Πέστη. Τόσες αποστάσεις κρατούσαν μεταξύ τους οι παράγοντες που πήγαν στην Ουγγαρία. Εξαίρεση αποτέλεσε ο υδραυλικός! Κατά τη διάρκεια της παραμονής στη Βουδαπέστη φρόντισε να περνάει ώρες και με τις δύο παρατάξεις, αν κι εκείνος τοποθετείται στον Νότο. Όχι μόνο λόγω γεωγραφικών κριτηρίων.

Ο υδραυλικός, πάντως, έδινε την εξήγηση για τη στάση του. Έλεγε ότι είχε υποχρέωση να διατηρήσει ισορροπίες για να αποτρέψει την ανατροπή της διοίκησης και την προκήρυξη εκλογών στην ΕΠΟ.

Διαβάστε επίσης