Παρά την 3αρα από τη Σίτι, ο Σόλσκιερ τα είδε όλα καλά στο δεύτερο ημίχρονο

Παρά τα 3 γκολ που δέχτηκε η Γιουνάιτεντ, από το πρώτο ημίχρονο, κόντρα στη μισητή Σίτι, ο Σόλσκιερ τα είδε όλα “ρόδινα” στο δεύτερο μισό. Μεταξύ άλλων, τόνισε πως ήταν καλή η εμφάνιση, ενώ νίκησαν ουσιαστικά στο δέυτερο ημίχρονο, χάρη στο γκολ του Ράσφορντ

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είναι απογοητευτικό για την ομάδα μας ειδικά με την εμφάνιση που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο γιατί όσο περνούσε η ώρα, τόσο πιο απειλητικοί γινόμασταν. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι… κερδίσαμε στο δεύτερο ημίχρονο με το ένα γκολ. Πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό και να προχωρήσουμε. Έχουμε δείξει και στο παρελθόν ότι αντιδρούμε όταν βρεθούμε με την πλάτη στον τοίχο και το είχαμε κάνει πριν από καιρό και στο Παρίσι».

Οι δηλώσεις του Νορβηγού τεχνικού προκαλούν αλγεινή εντύπωση, καθώς προέρχονται μετά από μία εντός έδρας ήττα με 3-1και ουσιαστκά αποκλεισμό από το League Cup. Ο Σόλσκιερ μάλιστα, δεν είναι κάποιος που δεν γνωρίζει ποια είναι η πραγματικότητα και η ψυχοσύνθεση της συγκεκριμένης ομάδας, αφού αποτελεί έναν από τους ζωντανούς θρύλους του συλλόγου.

Αυτή, όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στο στόχαστρο, αφού πρόσφατα ο Φαν Πέρσι τον είχε κατακρίνει για το χαμόγελό του μετά από αρνητικά αποτελέσματα. Πλεόν , εύλογα καταλαβαίνει κανείς, ότι το μέλλον του στον πάγκο των “κόκκινων διαβόλων” είναι ιδιαίτερα επισφαλές.

Διαβάστε επίσης