Παραδειγματική τιμωρία των δραστών που τραυμάτισαν τον Μπιράγκι ζητά η Φιορεντίνα

Οι Ιταλοί καταγγέλουν πως ο αρχηγός τους επηρεάστηκε από το χτύπημα

Την παραδειγματική τιμωρία αυτών που τραυμάτισαν τον αρχηγό της Κριστιάνο Μπιράγκι στον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ, ζητά η Φιορεντίνα απ’ την UEFA. Σε ανακοίνωση σχετικά με τον τραυματισμό του Μπιράγκι από ποτήρι που του πέταξαν οπαδοί της Γουέστ Χαμ στο 33ο λεπτό του τελικού του Conference League, ο ιταλικός σύλλογος τονίζει ότι η απόδοση του αρχηγού της επηρεάστηκε μετά το πολύ δυσάρεστο συμβάν, ενώ ξεκαθάρισε ότι περιμένει από την UEFA να εντοπίσει και να τιμωρήσει παραδειγματικά τους δράστες.

Η ανακοίνωση της Φιορεντίνα:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα όσα συνέβησαν στον αρχηγό μας, Κριστιάνο Μπιράγκι, κατά τη διάρκεια του τελικού του Conference League με τη Γουέστ Χαμ.

Ο Μπιράγκι τραυματίστηκε στο κεφάλι του από αντικείμενο που εκτοξεύτηκε από την κερκίδα στην οποία βρισκόντουσαν οπαδοί της Γουέστ Χαμ, στο 33ο λεπτό του αγώνα και ενώ ήταν έτοιμος να εκτελέσει κόρνερ.

Αυτό το απαράδεκτο γεγονός προφανώς επηρέασε την απόδοση του ποδοσφαιριστή μας και των συμπαικτών του, των οποίων η προσοχή αποσπάστηκε, αφού κινδύνευσε η υγεία τους.

Παρά τον τραυματισμό και τα οκτώ ράμματα που χρειάστηκε να γίνουν στο κεφάλι του, ο Μπιράγκι συνέχισε στο παιχνίδι, δείχνοντας την ακεραιότητα και το αθλητικό του πνεύμα.

Ως σύλλογος είμαστε σίγουροι ότι η UEFA θα αξιολογήσει αναλυτικά το συμβάν και θα τιμωρήσει δεόντως τους υπεύθυνους, δίνοντας την κατάλληλη απάντηση και το παράδειγμα ώστε να μην επαναληφθούν ποτέ τέτοιες καταστάσεις».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα