Παραδοχή και… σανό ο Ιβάν: «Δεν έρχονται οι καλοί παίκτες στον ΠΑΟΚ, καλύτερα δικτυωμένος ο Μαρινάκης»!

Το τελευταίο παραμύθι, πριν το επόμενο από τον Ιβάν Σαββίδη. Δεν έρχονται παικταράδες στον ΠΑΟΚ, γιατί προτιμούν καλύτερα πρωταθλήματα. Δεν το τερμάτισε το Σαββιδοτεχνείο. Ακόμα. Έχει κι άλλα πει για τον καβούρια τον Ιβάν, που τον άφησε γυμνό στα αγκάθια τον ΠΑΟΚ.

Επανήλθε ο γίγαντας κόλακας. Ο Ιβάν, σου λέει, θέλει να φέρνει παικταράδες, αλλά αυτί δεν έρχονται. Ο τζάμπας πέθανε, λέω εγώ. Άπαξ και ρίξεις χρήμα στην αγορά, όλα γίνονται. Με το χρήμα, όχι με το στόμα.

Και πως το δικαιολογεί ο Σαββιοδοτέχνης ότι ο Ολυμπιακός παίρνει παικταράδες και ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί; Όι ο Ολυμπιακός έχει ταΐσει κόσμο, σου λέει. Τους μανατζαραίους, δηλαδή. Γι αυτό έρχονται καλοί παίκτες.

Και το παραδέχθηκε ο κόλακας ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να παίξει ο ΠΑΟΚ σε επίπεδα Ολυμπιακού σε δίκτυο και σκάουτιγκ. Έβαλε μέσα και τα λεφτά του Champions League, βέβαια, σαν γνήσιος λογιστής του Μαρινάκη.

Μάλιστα. Αντε, να συμφωνήσω, δηλαδή, που δεν συμφωνώ. Τι λέει, δηλαδή, ο κόλακας στο λαό του ΠΑΟΚ;; Ότι μην περιμένετε πολλά πράγματα εφέτος. Μην ελπίζετε σε τίποτα πρωταθλήματα και σε κύπελλα. Αυτό λέει. Με πλάγιο τρόπο βέβαια, γιατί οι ντομάτες στην αγορά έχουν αρχίζει και ωριμάζουν.

Κι επειδή στο Σαββιδοτεχνείο δεν γράφεται τίποτα στην τύχη, αν δεν τύχει της έγκρισης του Ιβάν, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι, μάστορα. Και το μονόχρωμο μαζί, όταν θα γίνει η στραβή.

Δηλαδή, όταν ο Σαββίδης πλήρωνε κι έφερνε παικταράδες, όπως ο Μαουρίτσιο, ο Κρέσπο, ο Κάνιας, ο Σάκχοφ, ο Βαρέλα, ο Μακ, ο Στοχ, ο Άκπομ, το ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν σε καλύτερη μοίρα; Τότε, πλήρωνε. Σήμερα, δεν πληρώνει. Τέλος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα