Παραδόθηκε στη ΓΑΔΑ ο Χρήστος Παππάς

Με ταξί έφτασε στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, για τον οποίο είχε κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία και αναζητείτο από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτους.

Ο κ. Παππάς κατά την άφιξή του, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους είπε μεταξύ άλλων: «Ερχομαι αυτοβούλως. Δεν έχω τίποτα να κρύψω. Η κατοχική κυβέρνηση του Μνημονίου προβαίνει σε διώξεις. Η αλήθεια θα λάμψει. Ο εθνικισμός θα νικήσει. Ο ελληνικός λαός να μην σκύψει το κεφάλι. Αρχηγός μας είναι ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Είμαι απολύτως ελεύθερος, κάνουμε νόμιμο πολιτικό αγώνα, Χρυσή Αυγή για πάντα. Ζήτω η Χρυσή Αυγή».

Μάλιστα, με εμφανώς ειρωνική διάθεση κατά την είσοδο του στη ΓΑΔΑ τόνισε πως «ήρθα για να επισκεφτώ τον Νίκο Μιχαλολιάκο», ενώ χαιρέτισε ναζιστικά.

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί για τον φερόμενο ως «υπαρχηγό» της Χρυσής Αυγής είναι η ίδια με τους υπόλοιπους συλληφθέντες (από τη ΓΑΔΑ στην Ευελπίδων, για να τεθεί ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή) και στη συνέχεια, πιθανότατα, θα τεθεί υπό κράτηση μέχρι την απολογία του.

Διαβάστε επίσης