Παραδόθηκε το δεξί χέρι του αρχηγού της συμμορίας της Πολυτεχνειούπολης

Ο άνδρας πήγε στη ΓΑΔΑ συνοδευόμενος από τη δικηγόρο του

Παραδόθηκε στις αρχές το «δεξί χέρι» του φερόμενου ως αρχηγού της συμμορίας της Πολυτεχνειούπολης, «Εσκο». Ο άνδρας που καταζητούνταν από τις αρχές για πάνω από ένα μήνα παρουσιάστηκε σήμερα στη ΓΑΔΑ, συνοδευόμενος από τη δικηγόρο του και παραδόθηκε.

Ο άνδρας με καταγωγή από την Αλβανία με το προσωνύμιο «Ατζού», προσήλθε στη ΓΑΔΑ και σύμφωνα με πληροφορίες θα μεταχθεί στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Αθηνών.

Δεκάδες συλλήψεις

Δεκάδες είναι οι συλλήψεις που έχουν πραγματοποιηθεί για τη συμμορία της Πολυτεχνειούπολης που σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας λυμαίνονταν τον χώρο του πανεπιστημίου που χρησιμοποιούσε ως ορμητήριο για να επιδίδεται σε ληστείες, εμπορία ναρκωτικών κ.α.

Το «Βήμα» της Κυριακής αποκάλυψε έγγραφο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας από το Νοέμβριο του 2018 όπου παρουσιάζονται αναφορές σε καλλιέργειες κάνναβης εντός της φοιτητικής εστίας, αλλά και επαφές των ποινικών μέσα από την Πολυτεχνειούπολη και κρατούμενων σε φυλακές της χώρας, που αναφέρονταν με κωδικούς.

Μέσα από τις έρευνες έρχονται στο φως στοιχεία και για άλλες ληστείες από την επονομαζόμενη «Μαφία της Πολυετεχνειούπολης» και εντός της φοιτητικής εστίας, ενώ προκύπτει επίσης ότι η συμμορία κρατούσε ηλεκτρονικό αρχείο για τις ληστείες που είχε κάνει, αλλά και βίντεο από τις επιδρομές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα