«Παράγκα» Μαρινάκη: Μπριχ διαιτητής στο «Καραϊσκάκης», κάποιος Ιταλός Φάμπρι στην Τούμπα

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και βάλτα να πάνε, πήγανε. Έτσι και κάτσει καμία στραβή και δώσει ο Μπριχ κανένα ανάποδο φάουλ, ο Μάκης Γκαγκάτσης ία που ζητάει άδεια από τον Χαρδαλιά να κατεβάσει το λαό στους δρόμους και στα Τέμπη.

 

Άλλο θέλω να σου πω. Ο Κλάτενμπεργκ, που έστησε παράγκα για τον Ολυμπιακό, όπως λένε και γράφουνε οι Σαββιδοτέχνες του Σαββίδη, ποιον έβαλε διαιτητή στο Καραϊσκάκη; Τον Μπριχ.

Ντέρμπι, σου λέει. Μπορεί να κριθεί το πρωτάθλημα. Παίζουν δυο από τις καλύτερες ομάδες. Τον καλύτερο θα βάλω. Μάλιστα.

 

Και στην Τούμπα, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, που επίσης έκαιγε η πάλα, ποιον διαιτητή έβαλε ο Κλάτενμπεργκ; Έναν Φάμπρι από την Ιταλία, που δεν πρέπει να έχει σφυρίξει καμπιονάτο.

Κατά τα άλλα, ο Κλάτενμπεργκ στήνει παράγκα υπέρ του Ολυμπιακού. Άμα την έστηνε, θα έβαλε κανέναν απίθανο από τη Νορβηγία ή τη Λιθουανία και τη Λετονία, όχι τον Μπριχ.

 

Ο Ιβάν Σαββίδης, όμως, έχει φλομώσει στο παραμύθι τον όσμο του ΠΑΟΚ. Και καλά κάνει, βέβαια. Άπαξ κι υπάρχει τέτοιο ακροατήριο, τέτοια σανό θα φάει.  Μπριχ και Φάμπρι. Γι αυτό, όμως δεν είπανε τίποτα οι Σαββιδοτέχνες του Σαββίδη. Ούτε και στο Μαρινακέικο ασχολήθηκαν, της πλάκας ιστορία.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα