Παραιτείται με αιχμές ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας

Μετά από δέκα μόλις ημέρες ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Γιώργος Κρικρής, παραιτείται από τη θέση του

Στην ανάρτησή του, ο κ. Κρικρής αναφέρει μεταξύ άλλων ότι πιστεύει πως «η χώρα έχει ανάγκη από φωνές που μπορούν να διαμορφώσουν μια υγιή προοπτική χωρίς ιδεοληψίες και αγκυλώσεις, από ανθρώπους που δεν φοβούνται τη συνεργασία του ευρύτερου προοδευτικού χώρου».

Ωστόσο, όπως προσθέτει, «διαισθάνθηκα ότι το περιβάλλον μέσα στο οποίο κλήθηκα να εργαστώ δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον όσο εγώ θα ήθελα και όσο πιστεύω ότι η εποχή επιβάλλει».

«Παραμένοντας σταθερός στις απόψεις μου αυτές, αποφάσισα να αποχωρήσω», συμπληρώνει. Σημειώνει εξάλλου ότι παραμένει ενεργός «στην πόλη που γεννήθηκα και αγαπώ, για να αφοσιωθώ σε κάτι που πιστεύω βαθιά: την Αυτοδιοίκηση».

Υπενθυμίζεται πως ο 29χρονος Γιώργος Κρικρής είχε τοποθετηθεί γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης στις 14 Σεπτεμβρίου, μετά την υπουργοποίηση του Λευτέρη Κρέτσου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα