Παράκρουση Ιβάν, χλευάζει τον Αλαφούζο επειδή ‘”στηρίζει Κλάτενμπεργκ”! (ο «Τίγρης»;)

Φοβερά πράγματα. Ο Ιβάν Σαββίδης νόμιζε ότι έχει του χεριού του τον Αλαφούζο και τον έπαιζε κορδελάκια ό,τι ώρα ήθελε. Λες και ο Αλαφούζος είναι κανένα κορόιδο και δεν καταλαβαίνει τι γίνεται.

Άκου, να δεις , μάστορα, τι παίχτηκε. Το Σαββιδοτεχνείο έβγαλε ένα φιρμάνι μετά το ματς του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι, ότι ο Μελισσανίδης και ο Αλαφούζος πρέπει να ζητήσουν από κοινού την καθαίρεση του Κλάτενμπεργκ.

Μ’ εντολή του Ιβάν Σαββίδη, βέβαια, γίνονται όλα αυτά. Σου λέει ο πονηρός Ιβάν, ο Αλαφούζος είναι απέναντι στον Μαρινάκη, αναγκαστικά με μας έρθει. Και που ξέρει ο Ιβάν, πως είναι οι σχέσεις του Μαρινάκη με τον Αλαφούζο;

Με το ζόρι παντρειά θέλει ο Ιβάν τον Αλαφούζο. Παράκρουση σκέτη.

Κι άρχισε το Σαββιδοτεχνείο να γράφει ότι υπάρχει συμφωνία των τριών και ότι πρέπει να το ζητήσουν από τον Γραμμένο ν’ απομακρύνει τον Κλάτενμπεργκ. Λες και τον έφερε ο Γραμμένος τον Κλάτυ στην Ελλάδα.

Κι αφού είδανε ότι ο Αλαφούζος δεν τσίμπησε, βγαίνει το sdna και λέει ότι ο Αλαφούζος στηρίζει τον Κλάτενμπεργκ. Για να τον εκθέσει στα μάτια του κόσμου του Παναθηναϊκού και καλά.

Να έχουμε και το καλό ρώτημα: Ο Ιβάν είναι σίγουρος ότι ο Μελισσανίδης είναι μαζί του; Έβγαλε η ΑΕΚ καμία επ΄σημη ανακοίνωση ότι αποσύρει την στήριξή του στον Κλάτενμπεργκ; Όχι βέβαια.

Οι μόνοι που απέσυραν την στήριξή τους είναι ο ΠΑΟΚ κι ο Ολυμπιακός. Χαίρετε.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα