Παραληρεί ο “Γκρίζος “Λύκος” Μπαχτσελί: Έχει τρελαθεί ο Καμμένος- Δεν μας είναι δύσκολο να επαναλάβουμε την ιστορία

Σε νέο παραλήρημα επιδόθηκε ο “Γκρίζος Λύκος” Nτεβλέτ Μπαχτσελί που επιτέθηκε στον Πάνο Καμμένο, μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του-  απειλώντας με επανάληψη της ιστορίας και κάνοντας έμμεση αναφορά στη Μικρασιατική Καταστροφή.

Ειδικότερα, ο επικεφαλής του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης της Τουρκίας, αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο Έλληνας υπουργός συμμετείχε σε στρατιωτική άσκηση στην Ικαρία, δήλωσε ο κ. Καμμένος «έχει τρελαθεί» και ότι έχει ξεχάσει την ιστορία.
«Είναι παιχνιδάκι για εμάς να επαναλάβουμε την ιστορία» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Ειδικότερα, αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο Έλληνας υπουργός συμμετείχε σε στρατιωτική άσκηση στην Ικαρία και δήλωσε ότι θα μεταφερθούν 7.000 στρατιώτες σε Αιγαίο και Έβρο, ο εθνικιστής ηγέτης δήλωσε ο κ. Καμμένος «έχει τρελαθεί» και ότι έχει ξεχάσει την ιστορία.«Είναι παιχνιδάκι για εμάς να επαναλάβουμε την ιστορία» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ο Καμμένος ξέχασε τις ήμερες που τους καταδίωκαν και τους έριξαν στη θάλασσα… αν το θέλουν, το να επαναλαμβάνουμε την ιστορία για εμάς είναι παιχνιδάκι αυτή τη φορά δεν θα γλιτώσουν με το να διαφύγουν στη Αθήνα.

Φαίνεται ότι ο Έλληνας υπουργός Άμυνας της Ελλάδας έχει επηρεαστεί από τη μυθολογία, ζηλεύει τον Δία, μιμείται τον Απόλλωνα και προσπαθεί να γίνει Ποσειδώνας.
Αν κοιμάται ας ξυπνήσει, αν έχει κρίση υστερίας να μπει σε κλινική» είναι η ακριβής δήλωση του Μπαχτσελί.

Παράλληλα, ο Μπαχτσελί τόνισε ότι οι Έλληνες πολιτικοί δείχνουν τα δόντια τους στην Τουρκία, ενώ πρόσθεσε σε έντονο ύφος «ξέρουμε πως να σπάσουμε αυτά τα δόντια».

«Οι πρόγονοί τους πλήρωσαν το τίμημα για την εχθρότητα που είχαν εναντίον των Τούρκων. Έλαβαν την απάντηση στο πεδίο των μαχών.
Σε μια χώρα που δεν είναι μεγαλύτερη από την πόλη του Ικονίου οι ανεύθυνοι πολιτικοί τους μας δείχνουν τα δόντια τους.

Αυτό είναι μια άδικη προσπάθεια, εμείς όταν χρειαστεί, μπορούμε να σπάσουμε αυτά τα δόντια» δήλωσε.

Διαβάστε επίσης