Παραμένει άστεγη η Εθνική

Στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά θα προπονείται μέχρι τις 31/12/2015 η Εθνική Ελλάδος, αλλά στη συνέχεια θα πρέπει να βρει στέγη κάπου αλλού.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός υπέγραψε συμφωνητικό που ωστόσο δίνει μόνο προσωρινή λύση στο θέμα, καθώς αν οι εγκαταστάσεις πουληθούν, τότε από τις αρχές του 2016 η Εθνική θα ψάχνει στέγη για να προπονείται.

Το θέμα πάντως με το προπονητικό κέντρο της εθνικής ομάδας δεν είναι φρέσκο και δυστυχώς δεν έχει βρεθεί μία λύση που θα είναι σίγουρη για το μέλλον του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Με Συμφωνητικό που υπέγραψε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός και η «Ελληνικό ΑΕ» παρατείνεται η αθλητική χρήση των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2015, με δυνατότητα και περαιτέρω παράτασης στην περίπτωση που καθυστερήσει η διαδικασία αξιοποίησης από το ΤΑΙΠΕΔ.

Ακόμη, παρατείνεται μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2015 η χρήση των εγκαταστάσεων φιλοξενίας αθλητών οι οποίες στο πλαίσιο της συμφωνίας αθλητικής συνεργασίας Ελλάδας και Κύπρου παραχωρούνται σε Κύπριους αθλητές. Οι υπόλοιποι ξενώνες θα παραδοθούν στην «Ελληνικό ΑΕ» έως τις 31 Μαΐου 2015».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα