Παραμένει στις 12 Σεπτεμβρίου-μέχρι ν’ αλλάξει-η σέντρα στη Super League 2

Συνεδρίασε σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης SL2-FL. Βασικό θέμα συζήτησης ήταν το πότε θα γίνει η σέντρα του νέου πρωταθλήματος στην ενοποιημένη πλέον δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Αρχικά υπήρχαν σκέψεις η ημερομηνία έναρξης της νέας σεζόν να μετατεθεί για τις 26 Σεπτεμβρίου, ωστόσο επικράτησε τελικά η επιλογή να παραμείνει ως ημερομηνία έναρξης η 12η Σεπτεμβρίου, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν πρόκειται ν’ αλλάξει κάτι στη συνέχεια.

Με αυτήν την απόφαση η Λίγκα θέλησε να στείλει το μήνυμα προς όλα τα μέλη της πως δεν υπάρχει άπλετος χρόνος μπροστά για να τρέξουν τις διαδικασίες και να καλύψουν όσες εκκρεμότητες έχουν. Μάλιστα, καθορίστηκε ότι οι δηλώσεις συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα από τις ΠΑΕ θα πρέπει να έχουν γίνει το αργότερο μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Παράλληλα, έγινε ενημέρωση σχετικά με το Νόμο 4809/21, ενώ αποφασίσθηκε να υπάρξει μια πρώτη επαφή με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης σεζόν και για αυτό θα σταλεί το συντομότερο δυνατό επιστολή, προκειμένου να υπάρξει ραντεβού.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα