Παραμυθένια κουφέτα για Τρανούλη – Τσιφτσάκη

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας παντρεύτηκε την αγαπημένη του Κωνσταντίνα, παρουσία πλήθους καλεσμένων και με γλέντι μέχρι πρωίας…

Τον Ωρωπό επέλεξαν για τον γάμο τους ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Αναστάσιος Τρανούλης και η εκλεκτή της καρδιάς του Κωνσταντίνα Τσιφτσάκη.

Το υπέροχο –πριγκιπικό, θα λέγαμε– νυφικό της Κωνσταντίνας έφερε την υπογραφή του πατέρα του γαμπρού, Θοδωρή Τρανούλη, και της αδελφής του, Αθηνάς. Το αποτέλεσμα; Παραμυθένιο!

Τη λαμπρή και σεμνή τελετή τέλεσε ο μητροπολίτης Λαοδικείας κ. Θεωδόριτος, ενώ το γλέντι που ακολούθησε στο Atlantis Club στον Ωρωπό κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τους πολλούς φίλους του ζευγαριού να μοιράζονται την ευτυχία του.

Πράγματι, πολλοί ήταν οι καλεσμένοι που έσπευσαν να ευχηθούν στους νεόνυμφους και χάρηκαν μαζί τους τις τόσο λαμπερές και συγκινητικές στιγμές της ζωής τους. Μέλη της κοσμικής Αθήνας, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες, άνθρωποι των τεχνών και των γραμμάτων κ.ά., όπως οι Γεώργιος Χρήστου, Βούλα Κοζομπόλη, Παύλος Μάμαλος, Τηλέμαχος Μουδατσάκης, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Ελένη Φιλίνη, Χρήστος Φωτίδης, Δημήτρης Γιώτης, Μάικ Νικολάτος, Γωγώ Βαγενά, Δημήτριος Μουζακίτης, Σπυριδούλα Σπανέα, Άννα Τσιάλτα, Μαριάμ Νίκου, Παναγιώτης Βαζαίος, Πένυ Λεβαντή, Σύλβια Αντώναρου, Σοφιάνα Φωτίδη, Πρόφης Κωνσταντίνος, Έλενα Ζαμπάρα κ.ά., έδωσαν το «παρών» τους και τις ευχές τους στο λαμπερό ζευγάρι, που έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, για «βίον ανθόσπαρτον»…

Η «Α» εύχεται με τη σειρά της κάθε χαρά και ευτυχία στο νιόπαντρο ζευγάρι…

* Οι φωτογραφίες είναι της Αγγελικής Κορκονίκητα.

Διαβάστε επίσης