Παράταση στην αγωνία…

Αναβολή για τις 23 του μήνα πήρε η εκδίκαση της προσφυγής που είχε καταθέσει η ΠΑΕ ΑΕΚ κατά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και του Ολυμπιακού, όπως αποφάσισε στη δευτεριάτικη (16/7) συνεδρίασή της η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών.

Την αναβολή της διαδικασίας ζήτησαν και πήραν οι «ερυθρόλευκοι», που ταυτόχρονα κατέθεσαν και οι ίδιοι προσφυγή κατά της ΑΕΚ. Οι δικηγόροι που εκπροσώπησαν τον Ολυμπιακό αιτήθηκαν να κατατεθεί το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την ΑΕΚ.

«Να αξιώσετε από την ΑΕΚ να προσκομίσει το έγγραφο. Η ΑΕΚ είναι εδώ και μας ακούει. Παρακαλούμε να καταθέσουν το συμβόλαιό για να ετοιμάσουμε την άμυνά μας. Το ζητάμε καλόπιστα», ανέφεραν μεταξύ άλλων ο Βασίλης Δημακόπουλος και η Λίνα Σουλούπου.

«Έχουμε ενημερωθεί για το αίτημα της αναβολής, είμαστε προετοιμασμένοι να δικάσουμε την υπόθεση, η αναβολή είναι στην κρίση σας», υποστήριξε η δικηγόρος της ΑΕΚ, Ελευθερία Ρίζου, για να προσθέσει ο αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ενωσης, Μηνάς Λυσάνδρου: «Η καλοπιστία να γίνεται σε τάιμινγκ που θα προλαβαίνει δυσάρεστες καταστάσεις».

Τον ποδοσφαιριστή εκπροσώπησαν οι Ασπα Σουλούπου και ο δικηγόρος Γιάννης Χατζησαβάογλου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα