Παρατείνεται η αργία σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη

Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας τόνισε πως η προσπάθεια συνεχίζεται για να ολοκληρωθεί ο των πολιτών απεγκλωβισμός το συντομότερο

Σε ανακοινώσεις για την εξέλιξη της κακοκαιρίας, τα προβλήματα και το πότε θα επιστρέψουν οι μαθητές στα σχολεία και θα επαναλειτουργήσει το Δημόσιο, προέβη το πρωί της Τρίτης (25/01) ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστος Στυλιανίδης.

Ο κ. Στυλιανίδης ξεκινώντας την ενημέρωση ζήτησε και πάλι συγγνώμη από τους πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν, ενώ τόνισε πως απεγκλωβίστηκαν με τη βοήθεια της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Στρατού περίπου 1.800 οχήματα.

Ο ίδιος τόνισε πως η προσπάθεια συνεχίζεται για να ολοκληρωθεί ο απεγκλωβισμός το συντομότερο. «Όσοι διανυκτέρευσαν στο αεροδρόμιο μεταφέρονται με τον προαστιακό στην Αθήνα», είπε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, ενώ για τα οχήματα είπε ότι μεταφέρονται σε συγκεκριμένα σημεία ώστε να καθαριστεί άνετα η Αττική Οδός.

Ο κ. Στυλιανίδης ευχαρίστησε επίσης το ΕΚΑΒ, του οποίου συνεισφορά ήταν καταληκτική ώστε να μην κινδυνεύσει κανείς.

Όσο για το αεροδρόμιο, ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας τόνισε πως λειτουργεί κανονικά και η πρόσβαση σε αυτό πραγματοποιείται με τον Προαστιακό και από τη Βάρης Κορωπίου.

Αναφορικά με την εξέλιξη της κακοκαιρίας ο κ. Στυλιανίδης τόνισε πως τις επόμενες ώρες θα επηρεαστούν η Αττική, οι Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και η Κρήτη.

Τέλος, ο κ. Στυλιανίδης ανακοίνωσε γενική αργία και για την Τετάρτη (26/01).

Πρόκειται για:

  • Αττική
  • Κυκλάδες
  • Κρήτη
  • Δωδεκάνησα
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα