«Παράθυρο» προς τον ελληνικό πολιτισμό ανοίγουν «COSMOTE TV» – «Cyta»!

Διαθέσιμο πλέον για το κυπριακό κοινό  το πρόγραμμα με ντοκιμαντέρ του «COSMOTE HISTORY HD»

Ένα νοερό ταξίδι στον χρόνο και στους θησαυρούς που κρύβει στα «σπλάχνα» του ο ελληνικός πολιτισμός θα έχουν πλέον την ευκαιρία να πραγματοποιούν οι τηλεθεατές της συνδρομητικής πλατφόρμας «Cytavision» στην Κύπρο, μετά την πρόσφατη εμπορική συμφωνία μεταξύ «COSMOTE TV» και «Cyta», με στόχο την ένταξη του «COSMOTE HISTORY HD» στο αντίστοιχο μπουκέτο καναλιών.

Το σεντούκι με τα «καλούδια» ανοίγει, φέρνοντας στο φως και για τους Κύπριους με ένα μόνο άνοιγμα της οθόνης πολύτιμες πτυχές της ιστορίας της Ελλάδας με τη μορφή προγραμμάτων που αναδεικνύουν τη μυθολογία, τις τέχνες, τον πολιτισμό, την επιστήμη και τους απαράμιλλης ομορφιάς τόπους της, κάνοντας την κυπριακή αγορά ψυχικά και ενημερωτικά πλουσιότερη!

«Όραμά μας, όταν δημιουργήσαμε το “COSMOTE HISTORY HD” πριν από τρία χρόνια, ήταν να αναδείξουμε τον ελληνικό πολιτισμό και την πλούσια ιστορία του τόπου μας και να φέρουμε τις νέες γενιές πιο κοντά σε αυτή την κληρονομιά. Σήμερα, μεγάλο μέρος του προγράμματος του καναλιού βασίζεται σε πρωτότυπες δικές μας παραγωγές και συμπαραγωγές, υψηλών προδιαγραφών», δήλωσε ο Executive Director της «COSMOTE TV», Δημήτρης Μιχαλάκης, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία για την ανακοίνωση της συνεργασίας.

 «Πιστεύουμε ότι το ελληνικό ντοκιμαντέρ έχει δυνατότητες για επιτυχημένη πορεία εκτός συνόρων. Χαίρομαι που το πρώτο βήμα του COSMOTE HISTORY HD εκτός Ελλάδας γίνεται στην Κύπρο, μέσω της συμφωνίας μας με την Cyta Κύπρου», προσέθεσε ο κ. Μιχαλάκης, δίνοντας τον λόγο στον Ανώτατο Εκτελεστικό Διευθυντή της Cyta, Αντρέα Νεοκλέους, που τόνισε ότι «για πρώτη φορά προσφέρεται στο Κυπριακό τηλεοπτικό κοινό μια επιλογή αφιερωμένη σε θέματα που αφορούν αποκλειστικά στον ελληνισμό».

Για το 2019, το πρόγραμμα του «COSMOTE HISTORY HD» περιλαμβάνει 18 νέες πρωτότυπες παραγωγές, μεταξύ των οποίων το αφιέρωμα στο Άγιο Όρος, το πρώτο δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ για τον Ιωάννη Καποδίστρια, τη σειρά ντοκιμαντέρ για τα Σύνορα της Ελλάδας με παρουσιάστρια τη συγγραφέα Λένα Διβάνη, και τη σειρά «Μεγάλος Πόλεμος – Μακεδονικό Μέτωπο» (1915-1918).

Πατήστε, λοιπόν, το «on» στο τηλεχειριστήριο και στο πλήκτρο που σας τοποθετεί κατευθείαν στην καρδιά του ελληνικού πολιτισμού και του άφθονου πλούτου του, και ετοιμαστείτε για ένα μαγευτικό ταξίδι στον χρόνο, που θα σας μείνει αξέχαστο!

Διαβάστε επίσης