Παρελθόν από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Γιώργος Πετράκης

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας αποτελεί ο Γιώργος Πετράκης. O Ελλαδίτης προπονητής, υπέβαλε την παραίτησή του και έγινε δεκτή από την διοίκηση.

Μετά από 14 αγωνιστικές η ομάδα της πρωτεύουσας είναι στην όγδοη θέση με 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 6 ήττες.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει ότι ο προπονητής της ομάδας, κ. Γεώργιος Πετράκης έχει υποβάλει σήμερα την παραίτηση του στο Δ.Σ του Σωματείου, για προσωπικούς του λόγους. Η παραίτηση του έχει γίνει δεκτή.

θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Πετράκη για την συνεισφορά του στην ομάδα, ο οποίος καθ’ όλη την διάρκεια της παρουσία του στο τιμόνι της ομάδας, υπέδειξε επαγγελματισμό, σοβαρότητα και εργατικότητα. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην μετέπειτα του σταδιοδρομία».

Στην τοποθέτησή του ο Γιώργος Πετράκης ανέφερε:

«Eίναι μεγάλη τιμή, που μου δόθηκε η ευκαιρία να εργασθώ ως προπονητής στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Πιστεύω, ότι επέδειξα επαγγελματισμό, εργατικότητα και συνέπεια, όλο αυτό το διάστημα, προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Μέχρι σήμερα, ως ομάδα, βρεθήκαμε στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος, εντός της πρώτης εξάδας και πετύχαμε σπουδαίες νίκες, απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κύριο Τορναρίτη για την ευκαιρία που μου έδωσε και όλη την διοίκηση του συλλόγου, για την καλή συνεργασία που είχαμε .Ευχαριστώ επίσης τον κύριο Σεραφείμ, για την άψογη συνεργασία που είχαμε σε οργανωτικό επίπεδο όπως και τον Κύριο Αχιλλέως. Ευχαριστώ τους υπέροχους συνεργάτες μου, για την στήριξη και την βοήθεια τους, όπως και όλο το επιτελείο της ομάδας. Θέλω να απευθύνω, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους σπουδαίους παίκτες της ομάδας, στους οποίους ποτέ, δεν θα πάψω να πιστεύω. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους, οι οποίοι στάθηκαν κοντά στην ομάδα. Για προσωπικούς λόγους , αποφάσισα να αποχωρήσω από την ομάδα. Εύχομαι καλή και δημιουργική συνέχεια σε όλους και φυσικά η ομάδα να πετύχει τους στόχους της .

Εις το επανιδείν,

Με εκτίμηση,

Γιώργος Πετράκης».

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα