Παρέμβαση από τη «Θύρα 7» στο Ρέντη: «Θα γυαλίζει το μάτι σας από δω και πέρα»

Παρέμβαση έκανε η «Θύρα 7», μια μέρα μετά την ήττα απ’ τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι. Αντιπροσωπεία των οργανωμένων του Ολυμπιακού πήγε στο προπονητήριο του Ρέντη και μίλησε σε σκληρή γλώσσα στον προπονητή και τους παίκτες.

Στους τελευταίους, αφού εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για την χθεσινή παρουσία τους στη Λεωφόρο τους υπογράμμισαν πως από δω και πέρα θα πρέπει να τους δουν να… γυαλίζει το μάτι τους.

«Θέλουμε από σας φωτιά στα μάτια και να παίζετε σαν παίκτες αυτής της ομάδας. Θέλουμε το Κύπελλο και νίκες από εδώ και εμπρός για να κλείσουμε τη χρονιά αγαπημένοι, όλοι μαζί σαν οικογένεια. Δεν μπορεί εμείς και κάποιοι στην ομάδα να μην κοιμούνται και κάποιοι άλλοι να είναι χαλαροί. Δεν το δεχόμαστε πια αυτό και το ξεκαθαρίζουμε. Θα γυαλίζει το μάτι σας από εδώ και εμπρός και θα τα δίνετε όλα. Πάντα σας στηρίζαμε, τώρα πρέπει να δείξετε ότι είχαμε δίκιο», ανέφεραν μεταξύ άλλων.

Μεταξύ άλλων ειπώθηκαν στο Ρέντη…

«Είμαστε δυσαρεστημένοι με αυτό που βλέπουμε και ήρθαμε για να ξεκαθαρίσουμε την στάση μας.

Εμείς σαν Θύρα 7 και εκφράζουμε όλο τον κόσμο, θέλουμε από σας φωτιά στα μάτια και να παίζετε σαν παίκτες αυτής της ομάδας. Εδώ είναι Ολυμπιακός.

Δεν μπορεί να μη νικάτε ομαδούλες που έχουν το 1/4 του μπάτζετ μας. Και ακόμα και όταν δεν νικάτε θα ματώνετε αυτή τη φανέλα που εμάς είναι η ζωή μας και θα είναι πάντα.

Θέλουμε το Κύπελλο και νίκες από εδώ και εμπρός για να κλείσουμε τη χρονιά αγαπημένοι, όλοι μαζί σαν οικογένεια.

Δεν μπορεί εμείς και κάποιοι στην ομάδα να μην κοιμούνται και κάποιοι άλλοι να είναι χαλαροί.

Δεν το δεχόμαστε πια αυτό και το ξεκαθαρίζουμε. Θα γυαλίζει το μάτι σας από εδώ και εμπρός και θα τα δίνετε όλα. Πάντα σας στηρίζαμε, τώρα πρέπει να δείξετε ότι είχαμε δίκιο.

Κάντε χαρούμενους εμάς και τους φιλάθλους μας ξεκινώντας από την Πέμπτη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα