Παρέμβαση Μαδούρο ζήτησε ο Γλέζος για τους δύο φυλακισμένους Έλληνες στρατιωτικούς στην Τουρκία

Είδε και αποείδε ο Μανώλης Γλέζος, πως η κυβέρνηση με τους χειρισμούς της αδυνατεί να παρέμβει ώστε να απελευθερωθούν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί από την Τουρκία, όπου κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης επί 130 ημέρες κι έτσι αποφάσισε να ζητήσει την βοήθεια του αγαπημένου του ΣΥΡΙΖΑ, του Νικόλας Μαδούρο. Τελευταία ο πρόεδρος της Βενεζουέλας έχει αναπτύξει φιλία με τον Ερντογάν και μάλιστα παραβρέθηκε και στην ορκωμοσία του νέου σουλτάνου.

Με την επιστολή του ο κ. Γλέζος απευθύνει έκκληση στον Μαδούρο να παρέμβει προσωπικά στον Πρόεδρο Ερντογάν για το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. Συγκεκριμένα, ο κ. Γλέζος επικαλείται τις διακρατικές σχέσεις που διατηρεί η Τουρκία με τη Βενεζουέλα προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ταχύτερη δυνατή απελευθέρωση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που βρίσκονται στις τουρκικές φυλακές.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Γλέζου:

“Αγαπητέ Πρόεδρε

Σας απευθύνω έκκληση ώστε να παρέμβετε προσωπικά στον Πρόεδρο Ερντογαν στα πλαίσια των διακρατικών σχέσεων που διατηρεί η χώρα σας με την Τουρκία, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ταχύτερη δυνατή απελευθέρωση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που βρίσκονται στις τουρκικές φυλακές .

Είμαι στην διάθεση σας για ότι χρειαστείτε επί του θέματος αυτού, ώστε να σταματήσει η αδικία που βιώνουν οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί”.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης