ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΑΝΩΛΑ: «Η ΑΕΚ καταρρέει στο δεύτερο ημίχρονο»

Με ανάρτηση του στα social media ο Στέλιος Μανωλάς σχολίασε την αγωνιστική κατάρρευση της ΑΕΚ και μίλησε για πρόβλημα στη φυσική κατάσταση.

Ο παλαίμαχος άσος των «κιτρινόμαυρων» και μια απ’ τις εμβληματικότερες μορφές της, προσπαθεί να αναλύσει το τι συμβαίνει φέτος στην Ένωση και γιατί έχει δεχθεί τόσες πολλές ανατροπές στο δεύτερο ημίχρονο.

Η πεποίθηση του είναι ότι υπάρχει πρόβλημα στην φυσική κατάσταση, ενώ τονίζει ότι «στο σημερινό ποδόσφαιρο δεν χωρούν αργοί παίκτες».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέλιου Μανωλά:

Γράφετε πολλοί γιατί δεν μιλάμε. Τι να πεις και τι να γράψεις , όταν από τα πρώτα παιχνίδια διαπιστώνεις ότι η ομάδα ανεξάρτητα αν είχε καλή η κακή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο κατέρρεε. Πολύ θα ήθελα να γνωρίζω τα εργομετρικά της ομάδας.

Για εμένα προσωπικά είναι βασικός παράγοντας για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας. Ένα είναι σίγουρο ότι δίχως άριστη φυσική κατάσταση δεν μπορείς να παίξεις ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο. Πέραν της φυσικής κατάστασης στο σημερινό ποδόσφαιρο δεν χωρούν αργοί παίκτες . Όταν υπάρχουν αυτά τότε και μόνο τότε μπορείς να εκμεταλλευτείς και να αξιοποιήσεις τα προτερήματα των παικτών που σε μια ΑΕΚ πρέπει να είναι δεδομένα.  Δεν θυμάμαι να έχουν συμβεί στο παρελθόν τόσες ανατροπές στο αποτέλεσμα και όλες στο δεύτερο ημίχρονο: ΟΦΗ, ΑΠΟΛΛΩΝ, ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ, ΚΑΙ δεν ξέρω πόσες φορές, η ήττα ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο!

Τι σημαίνει αυτό ότι η ομάδα δεν έχει καλή φυσική κατάσταση; Δεν άκουσα ούτε διάβασα κάποιον να το αναφέρει. Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τους οποίους η ομάδα τα τελευταία χρόνια δεν βρίσκει το δρόμο για τη κορυφή.

Αυτούς τους λόγους τους γνωρίζουν οι άνθρωποι που τρέχουν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ώρες θα μπορούσαμε να συζητάμε για το τι φταίει. Η κριτική μετά από αποτυχίες είναι εύκολη. Εγώ δεν θα το κάνω.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα