Παρέμβαση της κυβέρνησης και της δικαιοσύνης για το γιο του Σαββίδη ζητά ο Κούγιας

Παρέμβαση της ελληνικής κυβέρνησης και της ελληνικής δικαιοσύνης για τη συμπεριφορά του Γιώργου Σαββίδη και του… περιβάλλοντός του ζητάει ο Αλέξης Κούγιας. Αφορμή στάθηκε ένας διάλογος του γιου του Ιβάν Σαββίδη με οπαδό του ΠΑΟΚ. Στην παρατήρηση: «Τι θα κάνετε με Κούγια, αφήνει υπονοούμενα και προσβάλλει συνεχώς τον ΠΑΟΚ και την οικογένειά σας», ο Γιώργος Σαββίδης απάντησε: «Στα @@ μας, εμείς τη δουλειά μας».

Η θέση αυτή του μέλους του ΔΣ του «δικεφάλου του Βορρά», έκανε έξαλλο τον Αλέξη Κούγια που τοποθετήθηκε ζητώντας την παρέμβαση της Πολιτείας.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΛ δήλωσε:

«Μου έστειλαν την απάντηση του γιου Σαββίδη σε ερώτηση οπαδού του ΠΑΟΚ που με αφορά και θέλω να κάνω τις εξής τρεις παρατηρήσεις:

1. Χαίρομαι που μετά από δέκα χρόνια στην Ελλάδα ο γιος Σαββίδη άρχισε και μαθαίνει τις σωστές ελληνικές λέξεις.

  1.  Χαίρομαι επίσης, γιατί έμαθα επιτέλους ποια είναι η δουλειά του. Κάτι είχα καταλάβει πέρυσι μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Τούμπα και πως το 1-1 έγινε 3-1, και
  2.  Λυπάμαι πολύ για το πως ο γιος του Σαββίδη αντιμετωπίζει εμάς τους υπόλοιπους όταν εκφράζουμε το δικαιολογημένο ενδιαφέρον μας και μια διαφορετική γνώμη από τον Παπαθεοδώρου, τον Κυριάκο, τον Κόλκα, τον Θωμαΐδη και τον Μάκη Γκαγκάτση για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο στα χρόνια της εξυγίανσης, την οποίαν ειδικά εγώ έχω προκαλέσει.Αλίμονο μας, γιατί ο γιος Σαββίδη είναι νέο παιδί και η γενικότερη συμπεριφορά του, αλλά και η συμπεριφορά του περιβάλλοντος του, μας δείχνει τι μας περιμένει εμάς τους υπόλοιπους στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα επόμενα χρόνια, εάν δεν παρέμβει η ελληνική κυβέρνηση και η ελληνική δικαιοσύνη».
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα