«Παρέμβαση» του Ρουβίκωνα στον οίκο ανοχής όπου εξέδιδε ο Μίχος τη 12χρονη

Μέλη του Ρουβίκωνα έγραψαν με σπρέι στον τοίχο: «Εδώ βίαζαν τη 12χρονη».

Παρέμβαση στον οίκο ανοχής,  όπου ο Ηλίας Μίχος εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι από τα Σεπόλια, έκαναν μέλη του Ρουβίκωνα, που πέταξαν κόκκινες μπογιές στον τοίχο και έγραψαν με σπρέι στον τοίχο: «Εδώ βίαζαν τη 12χρονη».

Ο Ρουβίκωνας γνωστοποίησε την παρέμβασή του με ανάρτηση στο Facebook, όπου μεταξύ άλλων μιλά για «οίκο ανοχής της ντροπής» και για «κολαστήριο» από το οποίο «θησαύριζε ο Μίχος και το οργανωμένο έγκλημα από πίσω του».

Θέλουμε «να διαφυλάξουμε πως δεν θα ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Σε κανένα άλλο παιδί, αγόρι ή κορίτσι, σε καμία άλλη γυναίκα», αναφέρει.

Τι λέει ο Ρουβίκωνας

Αναλυτικά ο Ρουβίκωνας, στην ανάρτησή του για τον οίκο ανοχής όπου βιαζόταν η 12χρονη, αναφέρει:

«Έχουμε χρέος ως οργάνωση που οραματιζόμαστε μια διαφορετική κοινωνία, να κάνουμε αυτή την προσπάθεια που μας επιτρέπει η δύναμή μας, ώστε να διαφυλάξουμε πως δεν θα ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Σε κανένα άλλο παιδί, αγόρι ή κορίτσι, σε καμία άλλη γυναίκα.

Γι’ αυτό και σήμερα αποφασίσαμε να παρέμβουμε στον οίκο ανοχής της ντροπής. Το κολαστήριο από το οποίο θησαύριζε ο Μίχος και το οργανωμένο εγκλημα από πίσω του. Χάρη στη σεξουαλική εκμετάλλευση, στη προσβολή της ίδιας της ζωής, ενός 12χρονου κοριτσιού».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα