Παρών ο Ιβάν στην Τούμπα, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Μ. Πέμπτη; Αν έρθει, θα πρέπει να δικαστεί

Έρχεται ο Ιβάν Σαββίδης! Έτσι γράφτηκε. Θα είναι παρών, σου λέει, στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα. Που εγώ δεν το πιστεύω, δηλαδή. Και να τον δω στην κερκίδα, δεν το πιστεύω. Και θα σου εξηγήσω το γιατί. Ακόμα και να το γράψει το Σαββιδοτεχνείο.

Στις 14 Μαΐου είναι η δίκη του στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για την μπούκα με το περίστροφο που είχε κάνει στο ματς ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, το Μάρτιο του ’18. Έτσι κι έρθει, θα πρέπει να κάτσει και στη δίκη. Με τι δικαιολογία, δηλαδή, θα ζητήσει και έκτη αναβολή;

Τώρα, όμως, είναι καλυμμένος. Είναι στο Ροστόφ, σου λέει, να κάνω πρώτα τα Sputnik τα εμβόλια και μετά θα έρθω. Κανένας δεν μπορεί να του πει τίποτα απολύτως. Δεν είναι για να παίζει κανένας με την υγεία των ανθρώπων.

Άπαξ όμως κι έρθει στην Θεσσαλονίκη, θα πρέπει να βρει άλλη δικαιολογία. Ό,τι βρήκε, βρήκε τις πέντε προηγούμενες φορές. Την τελευταία φορά είχε πυρετό ο δικηγόρος του και υπήρχαν φόβοι μήπως τον χτύπησε ο κορωνοϊός.

Καλά να είναι στην υγεία του, όποιος κι αν είναι ο δικηγόρος του. Και μακάρι, να ήταν ένας απλός πυρετός και όχι ο Covid-19.

Έτσι είναι. Η υγεία πάνω απ όλα. Αλλά κι αν δεν υπάρχει πρόβλημα υγείας, κάτι θα βρει ο Ιβάν. Πέντε αναβολές έχει μέχρι τώρα. Ούτε στο στρατό δεν δίνουνε τόσες.

Από το Μάρτιο του ’18 που έβγαλε την μπιστόλα στην Τούμπα, στο ματς με την ΑΕΚ μετά το ακυρωθέν του Βαρέλα, πήρε την πρώτη αναβολή στις 20 Σεπτεμβρίου του ίδιοι χρόνου.

Μετά, πήρε την δεύτερη στις 6 Μαρτίου του ’19. Μετά, στις 21 Σεπτεμβρίου του ’19. Μετά, 16 Ιανουαρίου του ’20 και η τελευταία, τον περασμένο Οκτώβριο. Αν πάρει ακόμα μία, δεν χάλασε κι ο κόσμος.

Υπενθυμίζουμε ότι η αθλητική δικαιοσύνη είχε τιμωρήσει τον Ιβάν με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τρία χρόνια και πρόστιμο 100.000 ευρώ, ενώ στον Λούμπος Μίχελ είχε επιβληθεί απαγόρευση εισόδου για τρεις μήνες και πρόστιμο 15.000 ευρώ.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα