Πάρος: Ανασύρθηκε επιχειρηματίας νεκρός από το βυθό της θάλασσας

Τα ίχνη του άτυχου άνδρα χάθηκαν το βράδυ της 8ης Ιουνίου

Τραγικός επίλογος γράφτηκε στην εξαφάνιση ενός επιχειρηματία στο νησί της Πάρου, καθώς ανασύρθηκε νεκρός από το βυθό της θάλασσας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα parianostypos.gr , ο άνδρας εξαφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου 8 Ιουνίου όταν ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του από το νησί με σκοπό να μεταβεί στην γειτονική Αντίπαρο με το ferry από την Πούντα. Στην Αντίπαρο δεν έφθασε όμως ποτέ και οι δικοί του άνθρωποι, δήλωσαν την εξαφάνισή του στην Αστυνομία την Κυριακή.

Το τέλος του άτυχου άνδρα

Από το πρωί της Δευτέρας 10 Ιουνίου σκάφη του Λιμενικού και της Ε.Ο.Δ. διεξήγαγαν ενδελεχείς έρευνες από στεριάς και θαλάσσης για τον εντοπισμό του. Τελικά το πρωί της Τρίτης 11 Ιουνίου, στο βυθό του λιμανιού της Πούντας εντοπίστηκε το όχημά του μέσα στο οποίο βρέθηκε δυστυχώς και η σορός του άτυχου άνδρα. Στο σημείο του συμβάντος μετέβησαν άμεσα άνδρες του Λιμενικού και της Αστυνομίας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο ανασύρθηκε από τη θάλασσα

Τα αίτια της τραγωδίας και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το όχημα κατέληξε στη θάλασσα με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του 55χρονου παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστα και ερευνώνται από τις Αρχές του νησιού.

Διαβάστε επίσης