Παρουσίασε Φιγκερόα η Τζοχόρ

Η Τζοχόρ Νταρούλ Τακζίμ παρουσίασε το νέο μεταγραφικό της απόκτημα, τον Λουτσιάνο Φιγκερόα, ο οποίος μίλησε για τους στόχους του και τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Αυξημένες αρμοδιότητες θα φαίνεται ότι έχει ο Λουτσιάνο Φιγκερόα στην νέα του ομάδα στην Μαλαισία καθώς στην επίσημη παρουσίαση του από την Τζοχόρ Νταρούλ Τακζίμ το απόγευμα της Πέμπτης στάθηκε και για τον ρόλο που θα ήθελα να έχει εκτός γηπέδων.

Μεταξύ άλλων ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού τόνισε ότι καταλαβαίνει τις ευθύνες του και ότι πρέπει να αφήσει μια κληρονομιά ειδικά στους νεότερους παίκτες της μαλαισιανής ομάδας.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:”Είμαι χαρούμενος και αγαπώ να παίξω με την Τζοχόρ Νταρούλ Τακζίμ. Μου έχει ανατεθεί και φέρω την ευθύνη εδώ στην Τζοχόρ να φέρω στον κόσμο και ειδικά στις νεότερες γενιές μια κληρονομιά.

Είναι ένα μπόνους να κερδίσεις ένα κύπελλο, αλλά για μένα η νίκη έρχεται με την έννοια να ενώσεις τον κόσμο, να μπορείς να δημιουργήσεις μια πλατφόρμα για τις νεότερες γενιές μακριά απ’ τις αρνητικές επιρροές και τρίτον να ενισχύσεις τον επαγγελματισμό του ποδοσφαίρου σε ένα διαφορετικό επίπεδο και να διατηρηθεί η σταθερότητα στην πολιτεία μέσω του ποδοσφαίρου”.

Διαβάστε επίσης