Παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 τους «χαιρέτησε» και υπέγραψε στο Epsilon

Με την είσοδο του καλοκαιριού ξεκινάνε και οι τηλεοπτικές ανακατατάξεις σε κανάλια και παρουσιαστές. Παρά το ότι το ζωντανό πρόγραμμα των σταθμών συνηθίζει να πατάει pause μέχρι αρχές Οκτώβρη, υπάρχουν κανάλια που επενδύουν στην καλοκαιρινή ζώνη.

Το «Epsilon» σύμφωνα με ρεπορτάζ του «People» ετοιμάζει ένα πρωινό μαγκαζίνο που θα μας κρατάει συντροφιά τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού και θα είναι προπομπός για το νέο ανανεωμένο πρόγραμμα του σταθμού, τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, παρουσιάστρια του πρωινού θα είναι η Μαντώ Γαστεράτου! Μπορεί οι πληροφορίες να ήθελαν τη Μαντώ να βρίσκεται στο δυναμικό του «ΑΝΤ1» και να έχει δώσει τα χέρια για να παρουσιάσει το καλοκαιρινό πρωινό μαζί με τον Νίκο Αναδιώτη,αλλά η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια είχε άλλα σχέδια.
Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Γιάννης Δρυμωνάκος στην κάμερα του «Happy Day».
Η Μαντώ, συγκεκριμένα το μεσημέρι της Τρίτης, υπέγραψε με το «Epsilon» για την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του σταθμού αφήνοντας «ξεκρέμαστο» το κανάλι του Αμαρουσίου! Βέβαια, πρέπει να τονίσουμε πως το κανάλι είχε αφήσει ανεκμετάλλευτη την παρουσιάστρια όταν επέστρεψε από το «NOMADS» αφού δεν την είδαμε ούτε στο «Πρω1νό» που συμμετείχε μέχρι να φύγει για το Παλαουάν των Φιλιππίνων ούτε σε κάποιο άλλο project.

Στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του «Epsilon», μαζί με τη Μαντώ σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες θα βρίσκονται ακόμα μια γυναίκα και ένας άντρας. Η επικρατέστερη γυναίκα είναι η Λάουρα Νάργες. Η ξανθιά παρουσιάστρια μάλιστα το μεσημέρι της Τρίτης βρισκόταν στις εγκαταστάσεις του «Epsilon» και έκανε ραντεβού με την Άλκηστις Μαραγκουδάκη. Ο άντρας που θα πλαισιώνει τη νεανική παρέα ακόμα αναζητείται.

Πολύ σύντομα θα μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες αφού σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Epsilon η νέα πρωινή εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 2 Ιουλίου, στις 10:00.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα