Πάρτι με 31 καλεσμένους σε ξενοδοχείο στη Συγγρού με… αρχηγό 24χρονη

Χαμός έγινε σε «μυστικό» πάρτι 24χρονης σε ξενοδοχείο στη Συγγρού και σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Στο σημείο μετέβησαν δυνάμεις με επικεφαλής των βραδινό επόπτη Αθηνών οι οποίοι στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου βρήκαν 31 άτομα να συμμετέχουν στο πάρτι παρά το γεγονός ότι από τα ξημερώματα του Σαββάτου και μέχρι τις 30 Νοεμβρίου ισχύει γενικό lockdown με περιορισμό μετακινήσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού από συμπεριφορές όπως αυτή.

Συνολικά βεβαιώθηκαν 30 πρόστιμα των 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας ενώ συνελήφθη μια 24χρονη ως διοργανώτρια.

3.000 ευρώ στην 24χρονη

Στην 24χρονη που κατηγορείται για παράβαση του άρθρου 285 Π.Κ., των διατάξεων περί διαδοσης κορώνοϊού και για διατάραξη κοινής ειρήνης, βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο, πρώτη ημέρα εφαρμογής του lockdown η αστυνομία εντόπισε 585 παραβάτες του lockdown, έγιναν και δύο συλλήψεις για παραβίαση κανόνων λειτουργείας καταστημάτων ενώ επιβλήθηκαν και 698 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας.

Από την πλευρά της η Εθνική Αρχή Διαφάνειας πραγματοποίησε συνολικά 10.808 ελέγχους και επέβαλε 78 πρόστιμα κυρίως για μη χρήση μάσκας και SMS ενώ σε τρεις περιπτώσεις επιβλήθηκε σε επιχειρήσεις και αναστολή λειτουργίας διάρκειας 15 ημερών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα