«Πάρτι» στους Παράκτιους της Πάτρας και αν αγριέψει ο Μαυρωτάς;

TOP SECRET: ΓΙΑ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ...

Ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν μιλάει για το πάρτι με τους Παράκτιους;

Στους Παράκτιους Μεσογειακούς που θα γίνουν στην Πάτρα, γίνεται το πάρτι του αιώνα.

Τύφλα να ’χει αυτό του Ρέμου στη Μύκονο. Χρήμα με ουρά. Δώσε και μένα, μπάρμπα. Ερώτηση: Ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί κρατάει το στόμα του κλειστό και δεν πλακώνει τις καταγγελίες; Αυτή δεν είναι η δουλειά της αντιπολίτευσης, να ελέγχει την εξουσία; Αυτή είναι.

Τότε, γιατί δεν μιλάει κανένας τους; Η απάντηση είναι ότι αν χαλούσε τον κόσμο, θα ήταν σαν να τα έβαζε με τον εαυτό του. Καταλαβαινόμαστε, νομίζω… Το ερώτημα είναι αν θα ψάξει ο Αυγενάκης το θέμα.

Παράκτιοι: Σύμβαση 38.000 ευρώ χωρίς… αντισυμβαλλόμενο

Η εφημερίδα «Γνώμη» της Πάτρας κυκλοφόρησε με τίτλο «Beach Party με τις συμβάσεις» σχετικά με τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνας που θα γίνουν στην Πάτρα από τις 25 έως τις 31 Αυγούστου.

Έγραψε σχετικά, η «Α», ότι ο προϋπολογισμός ξεκίνησε από τα 2.5 εκατ. ευρώ κι έχει εκτιναχθεί ήδη στα 7.5 εκατ. ευρώ. Το τελευταίο… «ωραίο» μας έρχεται από την εφημερίδα που επικαλείται τη «Διαύγεια».

Και τι λέει; (Καλύτερα να βρίσκεστε μπροστά σε αιρκοντίσιον, όταν θα το διαβάσετε): Υπάρχει μία σύμβαση, ύψους 38.000 ευρώ (σιγά το πράγμα) με κάποιον που δεν αναφέρεται το όνομά του.

Ο δημοσιογράφος, Γιώργος Πλης, από το alphapatras.gr μιλάει για τη μεγαλύτερη ρεμούλα των τελευταίων ετών. (Κι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χαλάει κόσμο, όπως θα έπρεπε, που έγραψε η «Α» στο προηγούμενο φύλλο).

Μην τα πάρει στο κρανίο ο Μαυρωτάς για το πάρτι στους Παράκτιους

Ρίχνει μια ματιά στη «Διαύγεια» ο Αυγενάκης για το πάρτι που γίνεται με τους Παράκτιους Μεσογειακούς στην Πάτρα και του φεύγει το σκαρπέλο.

Ο τελάλης, λέει, που γυρνάει στην πόλη και φωνάζει με την ντουντούκα, 45.000 ευρώ. Γυναίκα δημοσιογράφου στην επικοινωνία, 22.000 ευρώ. Καμιά τρακοσάρα στους διαφημιστές. Ένας καρεκλοτοποθέτης, 7.500 ευρώ. Κάτι κεριά, γύρω στα τρία χιλιάρικα. Θα είναι καθαγιασμένα, φαίνεται.

Μια ερευνητική εργασία, 26.000 ευρώ. Για να μην το πολυκουράζουμε. Η διοργάνωση ξεκίνησε με προϋπολογισμό τα 2,5 εκατ. ευρώ και έφτασε «δώσε και μένα, μπάρμπα», τα 7,5 εκατ. ευρώ. Κι ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει.

Άντε μην τα πάρει στο κρανίο ο Γιώργαρος ο Μαυρωτάς και γίνει χαμός. Α, όλα κι όλα! Όταν δεν υπάρχει θέμα με τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο Γιώργος είναι καταπέλτης…

Διαβάστε επίσης