”Καρφί” Μίνας Γκάγκα για Τσιτσιπά: «Συνέχιζε να παίζεις τένις, εκεί μας κάνεις υπερήφανους»

Η Μίνα Γκάγκα απάντησε με στοιχεία στους ισχυρισμούς του Στέφανου Τσιτσιπά ότι ένας νέος της δικής του ηλικίας δεν χρειάζεται να κάνει το εμβόλιο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του μετά τη δήλωση ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο αν δεν γίνει υποχρεωτικό. Με νεότερες δηλώσεις του υποστήριξε ότι ένας νέος άνθρωπος 25 ετών δεν χρειάζεται να εμβολιαστεί. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι το εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά.

Μερικές ώρες αργότερα η Μίνα Γκάγκα απάντησε στους ισχυρισμούς του Έλληνα τενίστα. Η Διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου «Σωτηρία» παρέθεσε μια σειρά από στοιχεία που δείχνουν ότι είναι χρέος όλων μας, ανεξάρτητα την ηλικία, να εμβολιαστούμε.

Συγκεκριμένα η κ. Γκάγκα αναφέρει ότι τους τελευταίους τρεις μήνες χρειάστηκαν νοσηλεία 229 νεαρά άτομα μέχρι 29 ετών. Μάλιστα ορισμένοι από αυτούς χρειάστηκε να μπουν σε ΜΕΘ. Παράλληλα η κ. Γκάγκα ενημέρωσε το Στέφανο Τσιτσιπά ότι στις ΗΠΑ έχουν καταγραφεί πάνω από 2.500 θάνατοι σε αυτή την ηλικιακή ομάδα.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μίνας Γκάγκα αναφέρει:

Απάντηση στο Στέφανο Τσιτσιπά: Μόνο στο «Σωτηρία», τους τελευταίους τρεις μήνες χρειάστηκε να νοσηλεύσουμε 229 νεαρά άτομα έως 29 χρονών. Είχαν βαρειά πνευμονία, χρειάστηκαν υποστήριξη με οξυγόνο, high flow και μη-επεμβατικό αερισμό και παρόλα αυτά, 9 χρειάστηκαν ΜΕΘ. Μόνο σε ένα νοσοκομείο και σε ένα τρίμηνο!

Οι ΗΠΑ μετρούν πάνω από 2500 θανάτους στην ηλικία αυτή. Είναι λίγοι; Δεν κινδυνεύουν οι νέοι;

Στέφανε, να είσαι γερός και να συνεχίσεις να παίζεις τέννις, εκεί μας κάνεις περήφανους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα