Πασίγνωστος δικηγόρος “έσφαξε” τον ΣΥΡΙΖΑ για τη Novartis -“Είναι ψεύτες”

Άδικες κατηγορίες κατά δύο πρωθυπουργών, υπουργών και του κεντρικού τραπεζίτη ήταν η υπόθεση Novartis, σύμφωνα με τον δικηγόρο Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Με αφορμή το κλείσιμο της υπόθεσης από τις ΗΠΑ χωρίς την εμπλοκή πολιτικών προσώπων, ο κ. Δημητρακόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε ότι η υπόθεση ήταν μια οργανωμένη επίθεση στο πολιτικό σύστημα της χώρας:

“Από το 2017 υπήρχε μια οργανωμένη επίθεση στο πολιτικό σύστημα της χώρας. Κατηγορήθηκαν αδίκως δυο πρωθυπουργοί, υπουργοί, ο κεντρικός τραπεζίτης της χώρας ότι δωροδοκούντο από τη Novartis. Και μάλιστα τα μοναδικά αποδεικτικά στοιχεία ήταν τρείς κουκούλες, οι οποίες στην πορεία έγιναν δυο κουκούλες. Έρχεται πλέον η αμερικανική κυβέρνηση , υπογράφει συμφωνία με τη Novartis και ρητά αναφέρεται ότι υπήρχαν ανάρμοστες οικονομικά συμπεριφορές στη Novartis που αφορούσαν τους επαγγελματίες του χώρου της υγείας και δεν υπήρξε καμία δωροδοκία Ελλήνων πολιτικών”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Δημητρακόπουλος έστρεψε τα βέλη του εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ: “Αυτοί που λέγανε ότι υπάρχει έρευνα του FBI και κορόιδευαν τον ελληνικό λαό συκοφαντώντας τους πολιτικούς αντιπάλους έλεγαν ψέματα. Και τώρα με τη σφραγίδα της αμερικανικής κυβέρνησης, όλα μπαίνουν στη θεσμική μνήμη”, κατέληξε

Διαβάστε επίσης