ΠΑΣΟΚ: «Χυδαία η ρατσιστική επίθεση που δέχεται από ακροδεξιά στοιχεία ο Μάικ Άμπου Χάντμπα»

Ο τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σημειώνει πως είναι τιμή για την παράταξη να τον έχει στα ψηφοδέλτιά της

Για «χυδαία ρατσιστική επίθεση» εις βάρος του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Μάικ Άμπου Χάντμπα, κάνει λόγο ο Τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του κόμματος.

Και υπογραμμίζει πως «είναι τιμή για το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής η συμμετοχή στα ψηφοδέλτιά του υποψηφίων βουλευτών, όπως ο Μάικ Άμπου Χάντμπα».

Γεννημένος στην Ηλεία από πατέρα Παλαιστίνιο και μητέρα Ελληνίδα, αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Χαριλάου Τρικούπη, «ο Μάικ είναι ένας ενεργός πολίτης, μάχιμος δικηγόρος και αυτοδιοικητικός, που καθημερινά προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό για τον τόπο, την Ηλεία, και τους συμπολίτες του».

«Να αποδοκιμαστεί η χυδαία ρατσιστική επίθεση από κάθε προοδευτικό πολίτη»

«Η ρατσιστική επίθεση που δέχεται από ακροδεξιά στοιχεία, εξαιτίας της καταγωγής και του όνοματός του, είναι χυδαία και πρέπει να αποδοκιμαστεί από κάθε προοδευτικό πολίτη», τονίζει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

«Στεκόμαστε δίπλα στον Μάικ Άμπου Χάντμπα, στην προσπάθειά του για μια δίκαιη και ανοιχτή κοινωνία ίσων ευκαιριών για όλους», προσθέτει.

Και καταλήγει: «Ενημερώνουμε δε όσους με κίνητρα ρατσιστικά προσπαθούν να ανακόψουν την πορεία του, ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι με σύσσωμη την προοδευτική παράταξη. Ως εδώ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα