ΠΑΣΟΚ: Η Νέα Δημοκρατία περιφρονεί τη μνήμη του ελληνικού λαού

Δείτε τι αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ

«Η Νέα Δημοκρατία περιφρονεί τη μνήμη του ελληνικού λαού. Νομίζει ότι με μια ανακοίνωση μπορεί να ξαναγράψει την ιστορία. Πιστεύει ότι οι πολίτες λησμονούν τις τεράστιες ευθύνες του κόμματός τους για την πτώχευση της χώρας, που φρόντισε να «ξεπλύνει» ο κ. Τσίπρας» αναφέρει σε σχόλιο του το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Το παραπάνω αφορά στην ανακοίνωση που έστειλε νωρίτερα η Νέα Δημοκρατία, στην οποία λέει πως ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, επιβεβαιώνει τις υπόγειες συζητήσεις για την συγκρότηση κυβέρνησης.

«Τους ευχόμαστε περαστικά»

Όπως προσθέτει στο σχόλιο του το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ η Νέα Δημοκρατία «Επιχειρεί να διαγράψει τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις της Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ που μόνη απέναντι σε όλους -εντός και εκτός Ελλάδας- κράτησε τον τόπο όρθιο.

Πασχίζει να κρύψει τα «Ζάππεια», τα λάβαρα του δεξιού «αντί-μνημονίου» και του λαϊκισμού.

Προσπαθεί -μήνες τώρα- να εξισώσει τη Δημοκρατική Παράταξη με την αποτυχημένη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τις αυταπάτες και τα πειράματα.

«Ξεχνούν» ότι είναι οι ίδιοι διαχρονικά, μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ στην όχθη της εξαπάτησης του λαού. Αν δεν τα θυμάται ο κ. Μητσοτάκης, ας ρωτήσει την κ. Μπακογιάννη.

Είναι, πλέον, σαφές ότι η Νέα Δημοκρατία και προσωπικά ο Πρόεδρός της διακατέχονται από παραταξιακά και οικογενειακά σύνδρομα με το ΠΑΣΟΚ.

Τους ευχόμαστε περαστικά και γρήγορα».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα