ΠΑΣΟΚ: «Η θεωρία των ψεκασμών είναι ανίκητη»

Την οργή του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε η θέση του Πάνου Καμμένου ότι το Κίνημα είναι «εγκληματική ομάδα», με την Χαριλάου Τρικούπη να εκδίδει ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για παραληρηματική συμπεριφορά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Ο κ. Καμμένος επιβεβαίωσε χθες τον ισχυρισμό του κ. Τζιτζικώστα. Δεν μας εκπλήσσει η παραληρηματική του συμπεριφορά. Είναι ο ίδιος που έλεγε ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν μέλος της 17 Νοέμβρη, είναι ο ίδιος που ζήτησε να λιντσάρουν εκλεγμένο δήμαρχο και δυστυχώς μια μέρα μετά δέχθηκε ο ίδιος επίθεση στη Νίκαια», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ και τονίζει ότι «η θεωρία των ψεκασμών είναι ανίκητη».

Να θυμίσουμε, ότι σε συνέντευξή του στον τ/σ Star και την εκπομπή «Στον Ενικό» ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν διαφωνώ ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική ομάδα. Το λέω αυτό γιατί δεν είναι μόνο ο κ. Τσοχατζόπουλος. Είναι όλα εκείνα τα στελέχη όπως ο κ. Τσουκάτος, ο κ. Μαντέλης, ο κ. Παπαντωνίου, όπως όλοι αυτοί που εμπλέκονται σε απάτες. Γιατί τους κάλυπταν;».

Διαβάστε επίσης