Πατέρας Καρολάιν: «Θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα»

Mίλησε στην εφημερίδα Sun και αναφέρθηκε στη Sun στα συναισθήματα που πλέον έχει μετά από τις αποκαλύψει για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

έχασε την μόλις 20 ετών κόρη του με τον πιο βάναυσο τρόπο και όπως αποδείχθηκε όλες τις ημέρες που ακολούθησαν είχε μπροστά του τον δολοφόνο της. Ο πατέρας της Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά μίλησε για πρώτη φορά.

Ο τραγικός πατέρας αναφέρθηκε στη Sun στα συναισθήματα που πλέον έχει μετά από τις αποκαλύψει για τον δολοφόνο της Καρολάιν. «Όταν το πληροφορήθηκα αργότερα, λυπήθηκα που δεν το ήξερα όταν τον είχα ακόμη μπροστά μου. Θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα με όπλο και θα είχα δεχτεί πρόθυμα τις συνέπειες» ανέφερε ο Ντέιβιντ Κράουτς.

«Δε θα ξεχάσω ποτέ πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να είχε φτάσει στο στήθος μου και πιάσει την καρδιά μου. Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου», είπε ο ίδιος αναφορικά με το πώς ένιωσε όταν άκουσε την είδηση του θανάτου της κόρης του.

Τέλος, μιλώντας για την πιθανότητα ο συζυγοκτόνος να εμπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες, ο ίδιος τόνισε ότι «Δεν μπορώ να το αποκλείσω. Η κόρη μου ήταν ένα άτομο που ήθελε τη δικαιοσύνη, ήθελε τα πράγματα να είναι σωστά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα