Πάτρα: Απίστευτες εικόνες συνωστισμού σε κλαμπ – Χόρευαν ο ένας πάνω στον άλλον

Την ώρα που η πόλη βρίσκεται ένα βήμα πριν μπει στο «κόκκινο» λόγω κορωνοϊού

Απίστευτες εικόνες συνωστισμού εκτυλίχθηκαν σε κλαμπ της Πάτρας, καθώς πλήθος νεαρών χορεύαν στην κυριολεξία ο ένας πάνω στον άλλον χωρίς κανένα μέτρο προστασίας για τον κορωνοϊό.

Την ίδια ώρα, ολοένα και περισσότερο χειροτερεύει η κατάσταση στη πόλη καθώς παρά τις εκκλήσεις του συλλόγου τους κάποιοι ιδιοκτήτες καταστημάτων διασκέδασης συνεχίζουν να συγκεντρώνουν στα μαγαζιά τους πλήθος νεαρών που γλεντούν λες και δεν υπάρχει ο ιός.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή σε κλαμπ του κέντρου της Πάτρας, όπως φαίνεται και στο αποκλειστικό βίντεο του tempo24, σε απίστευτο συνωστισμό, νεαροί χόρευαν σαν να μην υπήρχε πανδημία.

«Την ώρα που η Αχαΐα βρίσκεται ένα βήμα πριν περάσει στο «κόκκινο» και υπάρχει συνολική απαγόρευση στην εστίαση, αλλά και μέτρα που αφορούν lockdown στην περιοχή, ορισμένοι δεν ακούν καν την πρόσφατη έκκληση του προέδρου του ΣΚΕΑΝΑ Σπύρου Στεργίου που αναφέρει πως δεν μπορεί να την πληρώσουν όλοι για μερικούς ασυνείδητους και γεμίζουν τα καταστήματά τους με νέους δημιουργώντας κινδύνους διασποράς του κορωνοϊού», σχολιάζει το tempo 24.

Σημειώνεται ότι ο κλάδος της εστίασης στην Πάτρα είναι στα χαρακώματα έπειτα από τις εικόνες συνωστισμού σε πάρτι που διοργανώθηκε σε νυχτερινό μαγαζί το βράδυ του Σαββάτου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα