Πάτρα: Έκανε μήνυση στη μάνα του επειδή του… έκλεψε τις χρυσές λίρες!

Συγκλονισμένη η κοινωνία της Πάτρας με την είδηση ότι ένας νεαρός κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην ίδια του τη μητέρα επειδή του έκλεψε τα βαφτιστικά δώρα υψηλής αξίας.

Σύμφωνα με το dete, γνωστή Πατρινή έρχεται αντιμέτωπη με μήνυση που της υπέβαλε… ο ίδιος ο γιος της και όχι άδικα. Με βάση τη μηνυτήρια αναφορά, ο γιος κατηγορεί τη μητέρα πως πούλησε τις βαπτιστικές του χρυσές λίρες, εξαργυρώνοντάς τες, σε κάποιο ενεχυροδανειστήριο.

Σύμφωνα με όσα κατατέθηκαν στην αστυνομία ο νεαρός, που ζει με τον πατέρα του ζήτησε από την μητέρα του τις λίρες και εκείνη αρνήθηκε να τους τις δώσει. Όταν δε επέμενε αναγκάστηκε να του πει πως τις πούλησε! Ο νεαρός έγινε έξω φρενών και μια και η σχέση του με τη μητέρα του ήταν ήδη «διαταραγμένη» προχώρησε στη μηνυτήρια αναφορά.

Το γεγονός αν μη το άλλο προκαλεί θλίψη, δεν είναι και λίγο να μαθαίνει κάποιος πως μία οικογένεια όχι μόνο χωρίστηκε στα δύο, όχι μόνο οι διαζευγμένοι σύζυγοι δημιουργούν επεισόδια, αλλά ο γιος φθάνει στο σημείο να μηνύσει τον άνθρωπο που τον έφερε στον κόσμο.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα