Πάτρα: Η βροχή «έπνιξε» ολόκληρο δημοτικό σχολείο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν όλες οι αίθουσες και να μην γίνει μάθημα

Η βροχή που το μεσημέρι της Δευτέρας πλήττει πολλές περιοχές της Αθήνας δεν άφησε ούτε και την Πάτρα. Καθώς η βροχή που σημειώθηκε εκεί έκανε τις αίθουσες ενός δημοτικού σχολείου να θυμίζουν λίμνες.

Ο λόγος για το δημοτικό σχολείο του πειραματικού στο χώρο του Πανεπιστημίου Πατρών, όπου λόγω της έντονης βροχόπτωσης, οι αίθουσες θύμιζαν λίμνες.

Το νερό πέρασε μέσα από την χαλασμένη οροφή του κτιρίου, εμποδίζοντας τους μαθητές να φτάσουν ακόμη και μέχρι το διάδρομο.

Δεν άφησε τίποτα στο πέρασμα της η έντονη βροχόπτωση

Ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, διαβεβαίωσε πως τα χρήματα υπάρχουν για επισκευές και οι επικοινωνίες έχουν γίνει με μηχανικούς του δήμου.

Ωστόσο τα καιρικά φαινόμενα δεν επιτρέπουν τις εργασίες στεγανοποίησης και ενίσχυσης της οροφής του σχολικού κτιρίου στην Πάτρα.

Ο διάδρομος που μετατράπηκε σε “λίμνη”

Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο σχολείο πλημμυρίζει από την βροχόπτωση, αναγκάζοντας τους γονείς των μαθητών να πάρουν τα παιδιά τους από το δημοτικό του πειραματικού, καθώς το νερό φτάνει μέχρι τα θρανία τους.

 

Πηγή: thebest.gr

Διαβάστε επίσης