Πάτρα: Τι έδειξαν τα πρώτα στοιχεία από τις ιστολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας

Βγήκαν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων που έγιναν σε ζωτικά όργανα του άτυχου κοριτσιού

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το Πανελλήνιο τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, καθώς βγήκαν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων που έγιναν σε ζωτικά όργανα της Τζωρτζίνας.

Ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA, δήλωσε σχετικά με τα αποτελέσματα της εξέτασης: «Αυτό που έχουμε πληροφορηθεί είναι ότι το παιδί δεν είχε πρόβλημα στην καρδιά που να εξηγεί ανακοπές ή οτιδήποτε άλλο».

Παράλληλα, ο ίδιος αποκάλυψε ότι υπάρχουν κάποιες πρώτες ενδείξεις από τις έρευνες των αρχών: «Αυτό που έχουμε πληροφορηθεί είναι ότι πορευόμαστε σε αυτό που έχουμε ήδη αντιληφθεί, ότι η Τζωρτζίνα όπως φαίνεται δεν είχε πρόβλημα με την καρδιά, το οποίο να εξηγεί ανακοπές, ή που να εξηγεί οτιδήποτε άλλο».

«Αυτό είχε φανεί και από αυτό που είπαν οι γιατροί στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, ότι δηλαδή αν το κοριτσάκι είχε πρόβλημα στην καρδιά, που το εμφάνισε εν μέσω της διένεξης του ζευγαριού, θα είχε φανεί γιατί δεν θα άντεχε αυτό το ΚΑΡΠΑ για 50 λεπτά», συμπλήρωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

«Για το λόγο αυτό δεν έχει δοθεί απάντηση τι έγινε με την ιατροδικαστική έρευνα για το θάνατο της Ίριδας, του 7 μηνών βρέφους που βρέθηκε νεκρό στην κούνια του», πρόσθεσε.

«Ο θάνατος της Τζωρτζίνας, οι συνθήκες θανάτου και το συνολικό ιατρικό ιστορικό της Τζωρτζίνας εκτιμούν ότι αν εξεταστεί ενδελεχώς θα φωτίσει τι έχει συμβεί και στα άλλα δύο παιδιά», πρόσθεσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα