Πατρινό Καρναβάλι 2019: Αυτή είναι η φετινή (κούκλα) Βασίλισσα! (φωτο)

Ήταν το μεγάλο παιδικό της όνειρο

Πρόκειται σίγουρα για την πιο εντυπωσιακή παρουσία, η οποία εξελέγη Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2019, ανάμεσα σε 30 υποψήφιες από την Πάτρα, την Αθήνα και άλλες ελληνικές πόλεις.

Το όνομά της: Αναστασία Ψαρρού, το οποίο αντιστοιχεί σε μια πανέμορφη 20χρονη φοιτήτρια στο τμήμα Γεωλογίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη της Αθήνας.

Όπως η ίδια δηλώνει, ήταν παιδικό της όνειρο να γίνει Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού, από τότε που είχε επισκεφθεί για πρώτη φορά με τους γονείς της την όμορφη Πάτρα, και τώρα ήρθε η στιγμή να εκπληρωθεί αυτό που ονειρευόταν για χρόνια!

Η πρωταγωνίστρια, λοιπόν του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού θα μοιράσει χαμόγελα, δίνοντας τον απαραίτητο τόνο στις μεγάλες παρελάσεις από το άρμα της,  το Σαββατοκύριακο της αποκορύφωσης του κεφιού.

Όσοι βρεθείτε εκείνες τις ημέρες στην Πάτρα, είστε πολύ τυχεροί που θα την δείτε από κοντά! Και πού ξέρετε! Ίσως κατορθώσετε να βγάλετε μαζί της και μια… selfie, έτσι για το καλό (των social media) βρε αδερφέ..!

Μέχρι τ΄ότε, όμως, θαυμάστε την εδώ:

Διαβάστε επίσης