Πάττυ Καλού: «2CV, ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ! (ΙΟΥΣΤΙΝΗ)»

Η Λευκαδίτισσα Πάττυ Καλού τραγουδά για το αγαπημένο σε όλο τον κόσμο Ντεσεβό!

Με ένα 2CV και πολλά όνειρα, η Λευκαδίτισσα Πάττυ Καλού μάς παρουσιάζει το τρίτο κατά σειρά single της: «2CV, ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ! (ΙΟΥΣΤΙΝΗ)». Έχοντας ήδη στις αποσκευές της το «Λευκάδα Μάγισσα», που συγκίνησε τους Λευκαδίτες απανταχού και προβλήθηκε από τα ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας, και το «Μπαράκι Καλοκαιρινό», που ακούγεται ήδη στα πιο δημοφιλή bar της χώρας, η Πάττυ Καλού μάς επιβεβαιώνει ότι οι μεγάλες αγάπες δεν σβήνουν ποτέ!

«Το 2CV ήταν για πάρα πολλά χρόνια το οικογενειακό μας αυτοκίνητο», μας αποκαλύπτει η ερμηνεύτρια και συμπληρώνει: «Θυμάμαι να ταξιδεύουμε ώρες ατελείωτες για να βρεθούμε σε κάποια άλλη χώρα για τη συγκέντρωση των φίλων 2CV από όλο τον κόσμο!»

Το τραγούδι «2CV, ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ! (ΙΟΥΣΤΙΝΗ)», σε στίχους του δημοσιογράφου-συγγραφέα Ηλία Γεωργάκη και μουσική της ερμηνεύτριας, περιλαμβάνεται στο album «Ντυμένο Όνειρο στο Μπλε» που θα κυκλοφορήσει σύντομα από τη FRIDA RECORDS. Η κινηματογράφηση του video clip έγινε στη Λευκάδα.

H Πάττυ Καλού γεννήθηκε στη Λευκάδα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών με δύο αρχιτεκτονικές διακρίσεις, μεταπτυχιακές σπουδές στο Παν. Αιγαίου και Πτυχίο Πιάνου, Αρμονίας, Αντίστιξης & Ενοργάνωσης – Δ/νσης Μπάντας. Επίσης, διδάχθηκε ακορντεόν.

Διατηρεί αρχιτεκτονικό γραφείο στη Λευκάδα, ενώ παράλληλα τραγουδά, παίζει πιάνο και συμμετέχει σε  πολιτιστικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ. Έχει διδάξει Πιάνο στο Μουσικό Σχολείο της Λευκάδας και Εικαστικά στο Κδαπ Μέλλον. Έχει εργαστεί στοn Δήμο αλλά και την Περιφέρεια Λευκάδας. Το 2016, το τραγούδι «Καντάδα», σε στίχους του ποιητή Ιωάννη Ανυφαντή που μελοποίησε η ίδια σε συνεργασία με τον Στάθη Τσίκρικο, διακρίθηκε σε διαγωνισμό Παραδοσιακής Μουσικής. Στον ίδιο διαγωνισμό διακρίθηκε και η διασκευή του παραδοσιακού τραγουδιού «Τι σε μέλλει» της λευκαδίτικης μπάντας Quartetto Branello, στην οποία συμμετείχε ως τραγουδίστρια και πιανίστα.

Από το 2017 είναι μέλος του θεατρικού εργαστηρίου του Πνευματικού Κέντρου του Δ. Λευκάδας, με σκηνοθέτιδα τη Λουκία Κατωπόδη. Το 2019 έγραψε μουσική για τη θεατρική Παράσταση της Κοντυλένιας του Νησιού, που παρουσιάστηκε στον Καναδά, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ιουστίνης Φραγκούλη. Τα τραγούδια περιλαμβάνονται στον δίσκο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα