Πεδίο μάχης το κέντρο της Αθήνας: Έπεσαν πυροβολισμοί στην Αγίου Μελετίου – Τρεις τραυματίες

Ο ένας από τους τραυματίες που χτυπήθηκε από τα πυρά ήταν περαστικός – Τι λένε τα πρώτα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ.

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το κέντρο της Αθήνας από τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στην οδό Αγίου Μελετίου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ανταλλαγή πυροβολισμών, κατά ορισμένες πληροφορίες μέσα από αυτοκίνητα, που έγινε στο ύψος της συμβολής της Αγίου Μελετίου με την Κωνσταντινουπόλεως, στην περιοχή των Σεπολίων.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν επίσης ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο οι δράστες να είναι Ρομά.

Κατά τις ίδιες πηγές, υπάρχουν τρεις τραυματίες. Ο ένας εκ των τραυματιών φέρει τραύμα στο πόδι και κατά τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για περαστικό που τραυματίστηκε από τα διασταυρούμενα πυρά. Ο άνδρας έχει μεταφερθεί για τις πρώτες βοήθειες στον Ερυθρό Σταυρό.

Μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή με τα αυτοκίνητά τους. Άνδρες της ΔΙΑΣ που βρέθηκαν στην περιοχή άρχισαν να καταδιώκουν το ένα εκ των αυτοκινήτων και έφθασαν με τους δράστες ως τον Κηφισό. Εκεί, όμως, σημειώθηκε τροχαίο, καθώς, κατά τη διάρκεια της καταδίωξης ηλικιωμένος οδηγός άλλαξε λωρίδα αλλά δεν είδε τις μοτοσικλέτες της ΔΙΑΣ με αποτέλεσμα πάνω τους και να τραυματιστούν ελαφριά οι δύο από τους αστυνομικούς που μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Για το περιστατικό έχουν γίνει ήδη δύο προσαγωγές.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα