Πεδουλάκης: “Δεν ήμασταν όσο σκληροί θα έπρεπε”

Στα λάθη που έγιναν στις αρχές της τρίτης περιόδου και στο γεγονός πως η ομάδα του νίκησε, παρότι τα ατού της δεν βρέθηκαν στην καλύτερη βραδιά τους, στάθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Βαλένθια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης:

– Για το παιχνίδι με τη Βαλένθια: «Στο πρώτο ημίχρονο νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι. Θα μπορούσε η διαφορά να είναι μεγαλύτερη, αν δεν μας παρέσερνε ο ενθουσιασμός. Κάναμε λάθη και δώσαμε 10 πόντους στον αιφνιδιασμό. Δεν κρατούσαμε το αμυντικό μας transition. Στο διάστημα 20’-23’ ήμασταν τραγικοί και δώσαμε τη δυνατότητα στη Βαλένθια να επιστρέψει. Κρατάμε τη νίκη και το γεγονός πως κερδίσαμε παρότι δεν είχαμε σε καλή βραδιά τα ατού μας. Αυτό είναι σημαντικό. Επίσης, ήρθαν παιδιά από τον πάγκο και έδωσαν βοήθειες».

– Για το τι πήγε λάθος στην τρίτη περίοδο: «Φάγαμε 7 πόντους σε 1,5 λεπτό. Δεν ήμασταν τόσο σκληροί, δεν χρησιμοποιήσαμε τα φάουλ και δεν βάλαμε δυνατά τα κορμιά μας. Η Βαλένθια είχε υψηλά ποσοστά στα τρίποντα. Τους δώσαμε τη δυνατότητα να βρουν ρυθμό από τα σουτ και αυτό το ξέρουν καλά οι ισπανικές ομάδες. Το μαθαίνουν από μικρά παιδιά».

– Για το πρόβλημα της ομάδας του στην περιφερειακή άμυνα: «Έχουμε κάποιο θέμα στις περιστροφές μας με τα μεγάλα κορμιά που έχουμε. Το δουλεύουμε όμως. Στη Χίμκι φάγαμε πολλά σουτ υπό πίεση. Έτσι είναι η Ευρωλίγκα, τη μία μέρα ο ίδιος παίκτης μπορεί να έχει 1/8 σουτ και την άλλη να έχει 6/8».

Διαβάστε επίσης